Libnet.ro
UNICEF

19:15

Apple va elimina mai multe aplicatii din AppStore

B1 B1,
Apple va elimina mai multe aplicatii din AppStore

Gigantul Apple a anuntat mai multe masuri pentru protectia datelor clientilor. Astfel, compania va elimina din App Store aplicatiile care dezvaluie datele geografice ale utilizatorilor fara acordul. continuă pe B1

Un virus inrudit cu HIV provoaca leucemie. Cele mai multe cazuri din Europa, inregistrate in Romania

Un virus inrudit cu HIV, virusul HTLV-1, face ravagii in lume, 40% din populatia aborigena din nordul Australiei imbolnavindu-se din cauza acestuia, iar in Europa, cele mai multe cazuri fiind inregistrate in.

Inundatii in mai multe zone din Arges, in urma unei ploi torentiale. in Pitesti sistemul de semaforizare a fost intrerupt

O ploaie torentiala a provocat inundatii, luni dupa-amiaza, in mai multe zone din judetul Arges, pompierii intervenind pentru evacuarea apei de pe strazi, dar si din curti, locuinte si institutii publice.

Meteorologii avertizeza! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din Romania

Localitati din zece judete situate in Muntenia, Oltenia si Transilvania sunt vizate de noi avertizari nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica in urmatoarea ora, potrivit Administratiei Nationale de.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionari nowcasting de vant puternic pentru sase judete. Meteorologii anunta ca, pana la ora 15. 00, este cod galben de intensificari ale vantului.

Fenomene meteo extreme in Pitesti. Mai multe strazi au fost inundate dupa o furtuna

Fenomene meteo extreme in mai multe zone din Pitesti. in urma unei ploi torentiale, strazile si mai multe institutii publice au fost inundate. Exista foarte multe sesizari. Pompierii au fost.

Mai multe tronsoane de strazi vor fi inchise miercuri in Focsani

Miercuri 9 mai, circulatia rutiera va inchisa pe mai multe tronsoane din municipiul Focsani, ca urmare a oganizarii unor evenimente.

Un virus inrudit cu HIV provoaca boala care a ucis-o pe fiica lui Marius Teicu. Cele mai multe cazuri, inregistrate in Romania.

Un virus inrudit cu HIV, denumit HTLV-1 provoaca leucemie, cele mai multe cazuri din Europa fiind inregistrate in Romania. Virusul este putin studiat, cu toate ca a fost descoperit inaintea virusului HIV. Aces.

Cele mai tari aplicatii de mobil din Google Play

Compania Google a desemnat, marti, cele mai bune aplicatii realizate de developeri independenti, prezente in magazinul sau, Play. Ajunsa la cea de-a treia editie in 2018, ceremonia Google Play Award a premiat aplicatii pentru telefoanele mobile cu sistem Android nu doar pentru ca ofera experiente placute utilizatorilor, ci si pentru ca au un efect pozitiv in comunitatile lor.

Romanii din Marea Britanie, cele mai multe victime ale exploatarii prin munca

Cel mai recent raport Natura si amploarea exploatarii prin munca in Marea Britanie, realizat de autoritatile britanice, arata ca domeniile in care lucratorii romani sunt cele mai multe victime ale sclaviei.

Unde pot lucra studentii pe perioada verii. Domeniile in care sunt disponibile cele mai multe joburi part-time

Studentii interesati sa lucreze in perioada verii au la dispozitie peste 1. 000 de locuri de munca, puse la dispozitie de companii prin intermediul platformei de locuri de munca BestJobs. Potrivit unei analize, oferta include internshipuri, joburi sezoniere si locuri de munca part-time, cele mai multe fiind axate pe munca de birou. Joburi numeroase se gasesc si in vanzari, respectiv IT si inginerie.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )