Libnet.ro
UNICEF

15:30

Referendumul din Grecia s-a incheiat. Rezultate oficiale partiale: 59,8% din greci au votat NU

România Liberă România Liberă,
Referendumul din Grecia s-a incheiat. Rezultate oficiale partiale: 59,8% din greci au votat NU

00: Referendumul la greci s-a incheiat. Potrivit sondajelor realizate de mai multe televiziuni din Grecia rezultatele sunt stranse, insa cei care resping masurile de austeritate par sa fi castigat. Ceea ce se poate constata este ca populatia greaca este divizata. continuă pe România Liberă

Ce scriu principalele publicatii ale lumii despre referendumul din Grecia: Votul pune in joc soarta tarii

Referendumul din Grecia domina, cum era de asteptat, primele pagini ale ziarelor si site-urilor de stiri din toata lumea. Editorialistii incearca sa prevada care va fi viitorul Greciei - cu sau fara euro -.

Referendumul din Grecia, constitutional

Curtea suprema administrativa din Grecia a stabilit, vineri seara, ca referendumul programat duminica, pe tema conditiilor negociate cu creditorii internationali, este constitutional, informeaza cotidianul The New York Times.

intalnire Merkel-Hollande dupa referendumul din Grecia, pentru a evalua consecintele

Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele francez, Francois Hollande, vor avea luni seara la Paris o intalnire, urmata de un dineu de lucru, pentru a evalua consecintele referendumului din Grecia, a .

intalnire Merkel-Hollande, dupa referendumul din Grecia

Cancelarul german Angela Merkel va merge la Paris luni dupa-masa pentru a discuta cu presedintele francez Francois Hollande pentru a discuta rezultatul referendumului din Grecia, a declarat un purtator de cuvant al Guvernului german, potrivit AFP.

Traian Basescu, despre referendumul din Grecia: Indiferent de rezultat, tara nu va iesi din zona euro. Guvernul unui aventurier trebuie sa plece

Indiferent de rezultatul refendumului din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu este convins ca tara nu va iesi din zona Euro. Totusi, guvernul elen nu va putea scapa de obligativitatea de a-si plati.

Reactia Rusiei dupa referendumul din Grecia

Grecia, care a votat masiv impotriva masurilor de austeritate la referendumul de duminica, a facut un pas catre iesirea din zona euro, dar isi mentine stabilitatea politica, ceea ce ar putea face tara mai atractiva pentru investitori, a declarat adjunctul ministrului rus al economiei, Aleksei Lihacev, citat de agentia TASS.

Referendumul din Grecia: viitorul Guvernului Tsipras, incert

Viitorul Guvernului grec condus de premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras este incert dupa referendumul pe tema masurilor propuse de creditorii internationali, existand riscul ca alegerile anticipate sa devina inevitabile, afirma experti citati de.

Francois Hollande, despre referendumul din Grecia: Daca rezultatul va fi NU, se va intra intr-un soi de necunoscut

Presedintele francez Francois Hollande atrage atentia ca daca grecii vor vota NU la referendumul de duminica referitor la noile reforme cerute de creditori, se va intra intr-un soi de necunoscut,.

Confuzie si ultimele mitinguri de campanie simultane inainte de referendumul din Grecia

Campania de cinci zile a celor doua tabere rivale in vederea referendumului de duminica asupra unui plan international de salvare a tarii - unul dintre cele mai importante scrutine din istoria moderna a Greciei - se incheie vineri cu mitinguri.

LIVETEXT Criza din Grecia. Judecatorii decid soarta referendumului, dar bancile raman fara lichiditati. PayPal si-a incetat operatiunile elene

Un nou sondaj privind rezultatul referendumului de duminica din Grecia, prin care alegatorii sunt chemati sa spuna daca accepta sau resping propunerile de la creditorii internationali, arata un usor avantaj pentru da - 44,8%, in timp ce nu ar raspunde 43,4%. Astazi, judecatorii instantei supreme din Grecia vor decide daca referendumul a fost contestat legal, dar economia tarii pare deja in pragul imploziei: bancile mai au rezerve de circa 500 milioane euro, potrivit The Telegraph. 28: Valdis Dombrovskis, vice-presedinte al Comisiei Europene, a spus intr-un interviu pentru ziarul german Die Welt ca intrebarea de la referendumul grec nu este corecta nici din punct de vedere legal, nici factual11. 16: Reportaj Reuters in Grecia in randul oamenilor de afaceri: Fiecare zi e ca o duminica. Telefoanele nu mai suna. Venim la birou si stam fara sa facem nimic. Economia greaca e ravasita din momentul in care Guvernul Tsipras a impus controlul capitalului si a inchis bancile10. 36: PayPal si-a incetat operatiunile din Grecia din cauza impunerii de catre Guvernul Tsipras a controlului capitalurilor sursa: Quartz)Urmareste pe HotNews. ro cele mai importante momente ale zilei din Grecia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )