Libnet.ro
UNICEF

20:15

Reguli stricte privind redeschiderea restaurantelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reguli stricte privind redeschiderea restaurantelor

Restaurantele si cafenelele care isi vor relua activitatea in spatiile interioare incepand de maine, 1 septembrie, vor trebuie sa respecte mai multe reguli stabilite prin ordinul comun al ministrului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, ministrului Sanatatii si presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinara, proiect de act administrativ care se afla in dezbatere publica si care va fi emis dupa ce Guvernul va adopta azi modificarea hotararii privind starea de alerta. continuă pe Ziarul Bursa

Hotararea privind redeschiderea restaurantelor in spatii inchise a fost adoptata de Guvern

Guvernul a adoptat, luni, hotararea care reglementeaza reluarea activitatii restaurantelor si cafenelelor in spatii inchise. Aceasta prevede ca la o masa pot sta cel mult sase persoane, iar intre mese trebuie pastrata o distanta de minimum doi metri. Totodata, se reia activitatea cinematografelor si institutiilor care organizeaza spectacole sau concerte, cu respectarea unor norme de protectie, si creste numarul de persoane care pot participa la evenimente private - in interior maxim 50 de persoane, iar in exterior cel mult 100 de persoane, conform news. ro.

Executivul a transpus in Hotarare de Guvern recomandarile CNSU privind redeschiderea restaurantelor si institutiilor de cultura, de la 1 septembrie. Care sunt conditiile (VIDEO)

UPDATE, 31 august, ora 12:39: Executivul a adoptat o Hotarare de Guvern pentru modificarea si completarea anexei nr. 3 la Hotararea privind prelungirea starii de alerta incepand din 16 august 2020, precum si st.

Regulile pentru redeschiderea restaurantelor si cinematografelor. Se intampla de la 1 septembrie

Restaurantele, cinematografele, teatrele si cafenelele vor fi deschise incepand cu 1 septemrbie, dar nu ca inainte, ci potrivit unor anumite reguli impuse epidemia de coronavirus. Regulile pentru redeschiderea acestor institutii le puteti gasi un pic mai jos. Regulile pentru redeschiderea cinematografelor si restaurantelor. Se intampla de la 1 septembrie Guvernul a hotarat ca de la .

Nelu Tataru, despre redeschiderea restaurantelor si cinematografelor: Vor fi deschise in localitatile unde rata de transmitere este sub 1,5

Luni, 31 august, Nelu Tataru a vorbit despre redeschiderea restaurantelor si a cinematografelor, din data de 1 septembrie. Redeschiderea restarantelor in spatii inchise va fi permisa, de la data de 1.

Scenariu sumbru: 2.000 de cazuri zilnice de COVID-19, dupa redeschiderea restaurantelor si scolilor Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara: Relaxarea la noi este gresit inteleasa

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, nu vede cu ochi buni reluarea activitatii restaurantelor cu spatii inchise si a cursurilor in cadrul unitatilor de invatamant. Mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )