Libnet.ro
UNICEF

21:30

Se reia cel mai mare targ erotic din tara. Ultima editie a avut loc in anul 2007

Adevărul Adevărul,
Se reia cel mai mare targ erotic din tara. Ultima editie a avut loc in anul 2007

Cel mai de succes targ erotic din tara, organizat dupa 1989 de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad se va relua dupa o pauza de sapte ani. continuă pe Adevărul

Admiral Markets: Cel mai mare bubble financiar din istorie este pe cale sa se sparga

Cea mai mare bula speculativa din istorie a inceput sa se dezumfle, iar in urmatoarele luni tendinta s-ar putea accelera si transforma intr-un colaps ce va afecta preturile oricarui activ financiar la nivel international, se arata intr-un comunicat al companiei de brokeraj Admiral Markets.

Cea mai mare parada gay din istorie. Peste 3 milioane de oameni au participat la eveniment

Trei milioane si jumatate de oameni au participat la cea mai mare parada gay din istorie, organizata in Sao Paulo. Oamenii, imbracati in costume puternic colorate, au dansat, au cantat si s-au distrat, in.

Premierul Turciei: Twitter si social media reprezinta cel mai mare pericol pentru societate

Social media si principalul partid de opozitie din Turcia se afla la originea protestelor din Istanbul, afirma premierul turc Recep Erdogan. Social media este cea mai mare amenintare pentru societate. Exista.

Premierul Turciei: Twitter si social media reprezinta cel mai mare pericol pentru societate

Social media si principalul partid de opozitie din Turcia se afla la originea protestelor din Istanbul, afirma premierul turc Recep Erdogan. Social media este cea mai mare amenintare pentru societate. Exista.

Cum arata cel mai subtire hard disk din lume (FOTO)

Cei de la Western Digital au lansat WD Blue, cel mai subtire hard disk din lume, acesta avand o capacitate de 1TB si o grosime de doar 7 mm. Noul produs va fi disponibil la pretul de 140 de dolari si va avea o.

Este cel mai bun film romanesc din ultimul DECENIU! Cati spectatori si ce iNCASARI a avut filmul, in Romania

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a depasit, la sfarsitul saptamanii trecute, toate recordurile in materie de spectatori si incasari pentru un film romanesc din ultimii 11.

Pozitia Copilului, cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani

Pozitia Copilului, pelicula regizata de Calin Peter Netzer, a devenit cel mai de succes film romanesc din ultimii 20 de ani, dupa ce a batut recordurile de audienta si incasari, potrivit Mediafax. Premiat cu.

Uniunea Europeana sta pe un butoi cu pulbere. Zona prezinta cel mai ridicat risc de revolte din intreaga lume

Uniunea Europeana prezinta cel mai ridicat risc de tulburari sociale, scriu jurnalistii de la jurnalul. ro. Raportul facut public la Geneva de catre Organizatia Internationala a Muncii arata ca nivelul de.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni. Vezi cursul BNR

Cursul euro-leu a continuat sa urce astazi. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta cu 2,96 bani mai mare, de 4,4090 lei/euro, cel mai ridicat nivel din ultimele aproape doua luni. O rat.

Rectori ai marilor universitati contesta diferentierea BAC 2013: Promovabilitatea va fi mai mare, dar asta nu inseamna ca invatamantul s-a imbunatatit

Incurajarea elevilor slabi sau ajutor binevenit? Simplificarea subiectelor la Bacalaureat pentru elevii de la Tehnologic, o masura luata discret, ferita de orice dezbatere publica, imparte conducatorii marilor universitati in doua categorii. Rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si cel al Universitatii Lucian Blaga din Sibiu contesta masura luata de Ministerul Educatiei, in timp ce rectorul ASE saluta decizia. Citeste in articol ce spun cei trei rectori despre marea noutate a Bacalaureatului 2013: subiecte diferite la Matematica, Fizica si Chimie pentru liceele slab cotate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )