Libnet.ro
UNICEF

01:05

Relatia Isarescu- Tiriac. De la amicitie si colaborare, la transmiterea de mesaje prin intermediul presei. Ion Tiriac, la Comisia de buget din Senat: Ii fac public o oferta Guvernatorului: Ii platesc de zece ori cat a dat pe Arenele BNR!

Hotnews Hotnews,
 Relatia Isarescu- Tiriac. De la amicitie si colaborare, la transmiterea de mesaje prin intermediul presei. Ion Tiriac, la Comisia de buget din Senat: Ii fac public o oferta Guvernatorului: Ii platesc de zece ori cat a dat pe Arenele BNR!

Iesirile publice din ultima vreme la adresa Bancii Nationale au capatat miercuri inca o dimensiune, dupa ce, in Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat condusa de senatorul Daniel Zamfir), a fost invitat omul de afaceri Ion Tiriac, impreuna cu Marius Alexandru Dunca, ministrul tineretului si sportului si cu George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis. Tema discutiilor a fost situatia arenelor BNR, cumparate de BNR cu echivalentul a 120. 000 de dolari in 1990, dupa cum sustineau participantii la discutii. Ulterior, BNR nu a mai avut dreptul legal de a face investitii acolo, iar terenurile sunt in paragina. Ministrul Dunca a sustinut ca, intr-o discutie cu Guvernatorul Isarescu, acesta i-ar fi spus ca Arenele ar putea fi rascumparate cu 35 de milioane de euro. In timpul audierii lui Tiriac, acesta i-a facut lui Mugur Isarescu o oferta de a rascumpara Arenele cu pana la de zece ori pretul dat de BNR in 1990, urmand sa faca un turneu international de tenis acolo. continuă pe Hotnews

Relatia Isarescu-Tiriac. De la amicitie si colaborare, la transmiterea de mesaje prin intermediul presei. Ion Tiriac, la Comisia de buget din Senat: Ii fac public o oferta Guvernatorului: Ii platesc de zece ori cat a dat pe Arenele BNR!

Iesirile publice din ultima vreme la adresa Bancii Nationale au capatat miercuri inca o dimensiune, dupa ce, in Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat condusa de senatorul Daniel Zamfir), a fost invitat omul de afaceri Ion Tiriac, impreuna cu Marius Alexandru Dunca, ministrul tineretului si sportului si cu George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis. Tema discutiilor a fost situatia arenelor BNR, cumparate de BNR cu echivalentul a 120. 000 de dolari in 1990, dupa cum sustineau participantii la discutii. Ulterior, BNR nu a mai avut dreptul legal de a face investitii acolo, iar terenurile sunt in paragina. Ministrul Dunca a sustinut ca, intr-o discutie cu Guvernatorul Isarescu, acesta i-ar fi spus ca Arenele ar putea fi rascumparate cu 35 de milioane de euro. In timpul audierii lui Tiriac, acesta i-a facut lui Mugur Isarescu o oferta de a rascumpara Arenele cu pana la de zece ori pretul dat de BNR in 1990, urmand sa faca un turneu international de tenis acolo.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )