Libnet.ro
UNICEF

14:45

Relu Fenechiu, postare din inchisoare pe site-ul personal: Dosarul meu a fost dirijat atent de catre Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Relu Fenechiu, postare din inchisoare pe site-ul personal: Dosarul meu a fost dirijat atent de catre Traian Basescu

Fostul lider PNL Relu Fenechiu, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, a postat pe blogul personal o scrisoare in care acuza ca este un condamnat politic. continuă pe Adevărul

Relu Fenechiu, scrisoare din inchisoare: Nimic nu mai este ca inainte

La aproape 100 de zile de cand se afla in penitenciar, fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru coruptie, marturiseste, intr-o scrisoare postata pe blogul sau, ca viata lui s-a schimbat fundamental si ca nimic nu mai este ca inainte, atat in plan familial, cat si in plan uman, sentimental sau politic.

Relu Fenechiu, scrisoare din penitenciar: Sunt nevinovat, ma voi lupta si lucrurile nu vor ramane asa!

Fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul Transformatorul, scrie din penitenciar ca se va adresa institutiilor internationale pentru ca rechizitoriul sau sa fie evaluat de.

Relu Fenechiu, cinci ani de inchisoare in regim inchis: Sentinta e definitiva

Magistratii Judecatoriei Iasi au decis, joi, sa respinga cererea lui Relu Fenechiu de a-si executa pedeapsa de cinci ani de inchisoare in regim semi-dechis, hotararea fiind definitiva, relateaza Ziarul de.

Relu Fenechiu, din penitenciar: Sunt nevinovat, ma voi lupta si lucrurile nu vor ramane asa!

Fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare, scrie din penitenciar ca se va adresa institutiilor internationale pentru ca rechizitoriul sau sa fie evaluat de experti straini, spunand ca este nevinovat si ca nimeni nu va putea.

Relu Fenechiu, din spatele gratiilor: Sunt nevinovat! Nimeni nu va sta in calea luptei mele cu sistemul

Fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare, scrie din penitenciar ca se va adresa institutiilor internationale pentru ca rechizitoriul sau sa fie evaluat de experti straini, spunand ca .

Petrolul nu glumeste cu nimeni: Manasse si Achim au fost exclusi din lot. Motivul a fost publicat pe site-ul oficial al clubluui

Doi dintre titularii lupilor in partida din etapa trecuta, 3-0 cu FC Botosani, vor urmari meciul din aceasta runda cu ACS Poli sambata, ora 19. 30, Dolce Sport) din tribune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )