Libnet.ro
UNICEF

05:45

Renault lanseaza Duster Detour, cea mai frumoasa Dacie din istorie: imbina Mad Max cu Terminator

B1 B1,
Renault lanseaza Duster Detour, cea mai frumoasa Dacie din istorie: imbina Mad Max cu Terminator

Renault va lansa la Salonul Auto de la Johannesburg Duster Detour in Africa de Sud, cea mai frumoasa Dacie din istorie, relateaza Autorevolution. Masina a fost construita in colaborare cu un studio de design. continuă pe B1

Ea este cea mai sexy femeie din lume

Scarlett Johansson este cea mai sexy femeie din lume. Potrivit unei publicatii de peste Ocean, actrita este atat de atragatoare, incat merita, in premiera, sa devina prima femeie care primeste titlul de.

Suceava: Cea mai mare locuinta pre-Cucuteni datand din 5200-5100 I.Hr. a fost descoperita la Baia

Cea mai mare locuinta din prima faza a perioadei pre-Cucuteni a fost descoperita de arheologi in localitatea suceveana Baia, iar specialisti de la Universitatea Cambridge sprijina cercetarile pentru a identifica modul in care, in acea perioada, se facea schimb de cereale intre China si Europa, scrie Mediafax.

Liga I. CFR Cluj a obtinut cea mai clara victorie din acest sezon, 7-2 cu Otelul Galati

Duelul celor doua campioane care au precedat-o pe Steaua, CFR Cluj si Otelul Galati, s-a incheiat cu un succes categoric al ardelenilor, care au obtinut cea mai clara victorie din acest sezon. Echipa antrenata de.

Scarlett Johansson, desemnata cea mai sexi femeie in viata: Este a doua oara cand primeste acest trofeu

Acrtita Scarlett Johansson a fost desemnat petnru a doua oara titlul de cea mai sexi femeie in viata, informeaza Huffington Post. Johansson a mai primit titlul si in anul 2006 si este prima femeie care a.

Suceava: Arheologii au descoperit cea mai mare locuinta precucuteniana la Baia

Directorul Muzeului Bucovinei dinSuceava,EmilConstantin Ursu, a anuntat ca s-a descoperit, in localitatea suceveana Baia, cea mai mare locuinta precucuteniana din arealul Precucuteni,.

Toyota este cea mai valoroasa marca auto la nivel mondial

Desi marcile germane domina pietele internationale, Toyota este si in anul 2013 cea mai valoroasa marca auto la nivel mondial. Se pare ca producatorul Japonez a reusit sa surclaseze marii producatori germani cum.

Dolarul, in cea mai lunga perioada de declin din 2011

Moneda americana s-a depreciat pe pietele externe, in intervalul 30 septembrie - 4 octombrie, pentru a cincea saptamana la rand, aceasta fiind cea mai lunga perioada de declin fata de euro consemnata dupa luna aprilie 2011.

Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna: -9 grade inregistrate la Miercurea Ciuc

-9 grade la Miercurea Ciuc, -4 grade la Brasov si 0 grade in capitala. Romania a avut parte de cea mai rece noapte din aceasta toamna. Iar sirul recordurilor nu se opreste aici. Zilele acestea au fost cele mai.

RCSRDS: Vom lansa cea mai mare viteza la internet din Romania

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune si internet fix de pe piata locala, a anuntat ca va lansa cea mai mare viteza de internet din Romania, segmentul pentru care jucatorii din telecom se lupta cel mai mult in prezent pentru a.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna.

Dimineata de sambata a fost cea mai rece din actualul sezon, temperaturile scazand cu cel putin opt grade Celsius de la o zi la alta, apropiindu-se de limita gerului in Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologul Tanko Karoly, de la Statia Meteorologica Miercurea Ciuc, a declarat ca temperatura de minus 9 grade Celsius a fost inregistrata in municipiul resedinta de judet in jurul orei 6. Este cea mai scazuta temperatura pe care am inregistrat-o in sezonul actual. La Miercurea Ciuc, .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )