Libnet.ro
UNICEF

17:45

Republica Moldova: Maia Sandu va contesta, la Curtea Constitutionala, rezultatul alegerilor

România Liberă România Liberă,
Republica Moldova: Maia Sandu va contesta, la Curtea Constitutionala, rezultatul alegerilor

Partidul Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova a depus, marti, o sesizare la Curtea Constitutionala CC) a republicii, in care acuza faptul ca alegerile prezidentiale) nu au fost libere si corecte. continuă pe România Liberă

Maia Sandu a CONTESTAT la Curtea Constitutionala rezultatul alegerilor! Liderul PAS, ACUZATII GRAVE

Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova, a contestat la Curtea Constitutionala rezultatul alegerilor, in care acuza faptul ca alegerile prezidentiale) nu.

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a validat rezultatul alegerilor prezidentiale in care a fost ales Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a validat, marti, rezultatele alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Igor Dodon, presedinte cu acte in regula. Curtea Constitutionala i-a validat mandatul

La exact o luna dupa ce Igor Dodon a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, obtinand 52%, Curtea Constitutionala a validat marti, 13 decembrie, mandatul acestuia.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis: mandatul de presedinte al lui Dodon a fost validat UPDATE

Curtea Constitutionala s-a convocat marti, 13 decembrie, in sedinta pentru a se expune privind validarea rezultatelor celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sedinta a avut loc, asa cum s-a anuntat anterior, dupa epuizarea tuturor litigiilor de judecata pe marginea desfasurarii scrutinului. in urma intrunirii, mandatul lui Dodon a fost validat.

Curtea Constitutionala decide astazi privind validarea mandatului presedintelui

Curtea Constitutionala se convoaca marti, 13 decembrie, in sedinta pentru a se expune privind validarea rezultatelor celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sedinta are loc, asa cum s-a anuntat anterior, dupa epuizarea tuturor litigiilor de judecata pe marginea desfasurarii scrutinului.

Ambasada Romaniei in Republica Moldova: Votul la toate cele 35 de sectii de votare decurge normal. Timpii de asteptare sunt sub 15 minute

Votul la toate cele 35 de sectii de votare organizate in Republica Moldova decurge normal, iar timpii de asteptare sunt sub 15 minute, a anuntat Ambasada Romaniei in Republica Moldova, duminica, pe.

Vama Sculeni, inchisa de Centrul National Anticoruptie din Republica Moldova. in urma perchezitiilor, patru persoane au fost retinute

Vama Sculeni a fost inchisa temporar, in cursul diminetii de marti, din cauza unor perchezitii efectuate de procurorii anticoruptie si ofiteri ai Centrul National Anticoruptie CNA) din Republica Moldova, anunta Unmedia si Publika. md.

Alegeri parlamentare 2016: Partidul lui Traian Basescu, pe primul loc in Republica Moldova

In Republica Moldova majoritatea cetatenilor romani au votat la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie pentru Partidul Miscarea Populara in Camera Deputatilor, anunta Radio.

FOTO. Alegeri parlamentare. Pana la miezul noptii, in diaspora au votat 105.796 de romani. Cei mai multi alegatori s-au prezentat la urnele din Republica Moldova

Peste 100. 000 de romani au votat in strainatate. Biroul Electoral Central BEC) precizeaza ca in Republica Moldova au votat 30. 645, in Italia - 16. 201, in Spania - 12. 084, in Marea Britanie - 10. 178, in Germania - 6. 693, in Franta - 4. 113, in Belgia - 3. 220, in Ungaria - 2. 059, in Austria - 2.

FOTO. Alegeri parlamentare. Peste 105.000 de romani au votat in diaspora, pana la ora 23.00. Cei mai multi alegatori s-au prezentat la urnele din Republica Moldova

Peste 100. 000 de romani au votat in strainatate. Biroul Electoral Central BEC) precizeaza ca in Republica Moldova au votat 30. 645, in Italia - 16. 201, in Spania - 12. 084, in Marea Britanie - 10. 178, in Germania - 6. 693, in Franta - 4. 113, in Belgia - 3. 220, in Ungaria - 2. 059, in Austria - 2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )