Libnet.ro
UNICEF

13:30

RESPECT, Aura Ion! Pagina de Facebook, dedicata studentei care a murit in accidentul aviatic din Apuseni

Antena3 Antena3,
RESPECT, Aura Ion! Pagina de Facebook, dedicata studentei care a murit in accidentul aviatic din Apuseni

Orice ai face e nesemnificativ, dar e foarte important sa o faci! este principiul dupa care si-a ghidat viata. Si a postat acest citat pe pagina personala de Facebook, o fereastra putin deschisa catre. continuă pe Antena3

Pagina de Facebook in memoria studentei moarte in accidentul aviatic din Apuseni. MApN a avansat-o post-mortem

Aurelia Ion, studenta care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, are incepand de marti, o pagina de Facebook intitulata Respect Aura Ion. Pagina a adunat in 24 de ore peste 20. 000 de fani. Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca tanara va fi avansata post-mortem la gradul de locotenent si ca va fi inmormantata cu onoruri militare.

Petitie online pentru demiterea tuturor responsabililor de accidentul aviatic in care au murit Aura Ion si Adrian Iovan

Romanii au initiat o petitie online pentru demiterea tuturor celor responsabili de tragedia din Muntii Apuseni, in care si-a pierdut viata pilotul Adrian Iovan si rezidenta Aura Ion.

FOTO Doliu pe paginile de Facebook ale pilotului si studentei care au murit in accidentul aviatic de la Cluj

Reactiile indurerate ale colegilor si prietenilor celor doua victime aletragicului accident de avion din Muntii Apuseni, judetul Cluj pilotul Adrian Iovan si studenta in anul V la Institutul de Medicina Militara, Aurelia Ion) au umplut paginile de Facebook. in timp ce apropiatii ii transmit lui Iovan drum lin calauzit de ingeri, colegii fetei si-au pus poze negre la profil, semnul doliului pentru pierderea prietenei lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )