Libnet.ro
UNICEF

16:30

Restaurantul unui hotel din Predeal a fost inchis de ANPC. Ce au gasit inspectorii

Antena3 Antena3,
Restaurantul unui hotel din Predeal a fost inchis de ANPC. Ce au gasit inspectorii

Restaurantul unui hotel din Predeal a fost inchis de ANPC. Zeci de hoteluri si pensiuni din Predeal si Bran, judetul Brasov, au fost controlate, in ultima perioada, iar cateva unitati de cazare. continuă pe Antena3

Bombardament al Arabiei Saudite, langa un hotel din capitala Yemenului: Zeci de morti si raniti

Cel putin 60de persoane au fost ucise si peste zece, ranite, in urma unui bombardament al coalitiei conduse de Arabia Saudita care a lovit un hotel aflat in apropierea capitalei Yemenului,.

Un lider PSD din Constanta, fost sef interimar al CJ Constanta si presedinte al unui club de table, e in carti pentru sefia companiei strategice Oil Terminal

Ministerul Energiei ia in calcul numirea lui Cristinel Dragomir in Consiliul de Administratie si apoi in functia de director general al companiei Oil terminal, potrivit unor surse politice. Cristinel Dragomir, secretar general al PSD Constanta, a demisionat in 24 iunie din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta.

Judecatorii italieni au blocat extradarea unui roman, din cauza conditiilor din penitenciare

Magistratii italieni refuza extradarea unui cetatean roman, condamnat la trei ani de inchisoare, din cauza conditiilor din penitenciarele de la noi. Curtea de Casatie din Italia a stabilit.

Italia blocheaza extradarea unui roman, din cauza conditiilor din penitenciare

Curtea de Casatie din Italia a anulat vineri o decizie a unei instante de apel privind extradarea in Romania a unui cetatean roman condamnat la trei ani de inchisoare, justitia italiana.

Se schimba denumirea unui judet din Romania. Cum se va numi

Consiliul Judetean CJ) Olt va organiza pe 15 octombrie referendum pentru atribuirea numelui Olt-Romanati judetului, conform unei hotarari adoptata joi. La referendumul din 15 octombrie, cetatenii.

GEST EXTREM al unui deputat din Parlamentul Romaniei. Ce vrea sa faca

Deputatul liberal de Alba, Florin Roman, a anuntat joi ca va intra in greva foamei, la vedere, in Parlament, din 18 septembrie, nemultumit ca nu a primit asigurari ca Centenarul Unirii reprezinta o.

Panica pentru calatorii unui tramvai din Capitala: Incendiu pe linia 25! Circulatia este blocata (FOTO, VIDEO)

Un incendiu s-a produs miercuri dimineata la o garnitura de pe linia de tramvai 25 din Capitala, doua persoane suferind un atac de panica din cauza incidentului, potrivit Stiri pe Surse. Circulatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )