Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. ...

România Liberă România Liberă,
Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu la bancheri cercetati pentru ca ar fi acordat credite ilegal, potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de DIICOT. Prejudiciul total depaseste 22 de milioane de euro. Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Saramet Aurel, avand calitatea de director al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru I. - uri, Cercel - Duca Alexandru Claudiu, vicepresedinte al unei . continuă pe România Liberă

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. BCR, BRD si CEC, PREJUDICIATE. ...

UPDATE: Activitatea BRD nu este afectata de ancheta DIICOT privind posibile fraude bancare, investigatie in care apare si numele directorului general adjunct al institutiei de credit, Claudiu Cercel, reprezentantii bancii mentionand ca vor furniza autoritatilor orice informatie necesara. Citeste si BRD: Activitatea bancii nu este afectata de ancheta DIICOT _ _ _ _ Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu si la bancheri cercetati pentru .

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. BCR, BRD si CEC, PREJUDICIATE. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu si la bancheri cercetati pentru ca ar fi acordat credite ilegal, potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de DIICOT. Valoarea totala a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala este estimata la suma de 22 de milioane de euro. Bancile prejudiciate sunt BCR, BRD si CEC. Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Aurel Saramet, avand calitatea de director al Fondului .

Reteaua BANCHERILOR, anihilata de DIICOT. BCR, BRD si CEC, PREJUDICIATE. ...

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la banci din Bucuresti, Ilfov, Calarasi si Giurgiu la bancheri cercetati pentru ca ar fi acordat credite ilegal, potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de DIICOT. Valoarea totala a prejudiciului cauzat prin activitatea infractionala este estimata la suma de 22 de milioane de euro. Bancile prejudiciate sunt BCR, BRD si CEC. Activitatea infractionala a fost sprijinita de catre invinuitii Saramet Aurel, avand calitatea de director al Fondului .

Reteaua BANCHERILOR. BNR: Asteptam finalizarea anchetei DIICOT.

Mugur Stet, purtator de cuvant al BNR, declarat, joi, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, cu privire la scandalul in cazul fraudelor bancare in care sunt implicate mai multe banci comerciale, ca BNR asteapta o decizie a justitiei, nu a televiziunilor. Eu astept ca ancheta DIICOT sa se finalizeze, parchetul sa dea o solutie, justitia sa se pronunte, nu vreau sa facem justitie la televizor. Noi vorbim despre o presupusa activitate infractionala, un presupus prejudiciu, nu avem o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )