Libnet.ro
UNICEF

23:15

O reteta simpla pentru cea mai delicioasa prajitura cu branza dulce

Adevărul Adevărul,
O reteta simpla pentru cea mai delicioasa prajitura cu branza dulce

Prajitura cu branza dulce este o amintire a copilariei pentru multi dintre noi si, uneori, pentru a ne face o bucurie, ne dorim sa regasim acel gust grozav. continuă pe Adevărul

Cum sa faci cea mai gustoasa prajitura cu ciocolata si capsuni

Deci prajitura aceasta este imbinarea perfecta intre doua delicii, ciocolata si fructe dulci-acrisoare, dupa care suntem indragostiti. Cum sa faci cea mai gustoasa prajitura cu ciocolata si sapsuni? Nimic mai simplu!.

Cea mai buna prajitura cu piersici

Ne rasfatam cu ce a mai ramas din aceasta vara si din ofertele aromate ale ei, si pregatim cea mai buna prajitura cu piersici, un deliciu pe gustul oricui.

Cea mai buna mancare de vita cu ardei

Pentru ca nu multi dintre noi au rabdare in bucatarie, retetele simple si rapide sunt cele mai potrivite. Si daca sunt simple si rapide nu inseamna ca nu sunt guastoase. Cea mai buna dovada este aceasta reteta de cea mai bunp mancare de vita cu ardei.

Cine este cea mai bine platita ACTRITA din lume

Jennifer Lawrence este cea mai bine platita actrita din lume pentru al doilea an consecutiv, potrivit clasamentului publicat marti de revista Forbes.

Cum sa faci cea mai buna tocanita de peste

Daca vrei sa afli cum sa faci cea mai buna tocanita de peste urmeaza instructiunile noastre de preparare. Pentru a varia, poti adauga 250 de grame de creveti sau scoici. daca pui scoici, adauga-le in mancare cu cateva minute inainte de peste. Au nevoie de putin mai mult timp pentru a se deschide si a se gati.

Lovitura pentru Volkswagen. intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi.

Volkswagen intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi furnizori, relateaza AFP, potrivit News. ro. Decizia vine la numai cateva zile dupa ce grupul a redus programul de lucru la mai multe fabrici din Germania.

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea VIDEO

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test, fara a se inregistra raniti, a declarat producatorul.

VIDEO Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test.

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, de peste 90 de metri lungime, a cazut in Marea Britanie. Aeronava a fost avariata in timpul celui de-al doilea zbor de testare dupa ce a atins un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )