Libnet.ro
UNICEF

14:45

REVISTA BLOGURILOR: Doua nominalizari pentru Romania in topul celor mai frumoase scari din lume

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Doua nominalizari pentru Romania in topul celor mai frumoase scari din lume

Cristian Florea deschide Revista blogurilor de marti cu un subiect de care ar trebui sa fim mandri: Romania a primit doua nominalizari in topul celor mai frumoase scari din lume. continuă pe România Liberă

Franta, pe locul 4 in topul celor mai importanti investitori straini in Romania. Companiile franceze cu afaceri la noi din tara

Companiile franceze au adus in tara in ultimii ani peste 7 miliarde de euro, prin investitii in domeniul auto, telecomunicatii, constructii sau energie. Astfel, Franta se afla pe locul 4 in topul celor mai.

Razie. Pietonii, in topul celor care comit abateri in trafic

Pietonii se afla in topul celor care comit nereguli in trafic. Dupa soferi, acestia sunt primii care incalca normele de circulatie, prin traversari neregulamentare.

REVISTA BLOGURILOR: Cat de inapoiati suntem in privinta masinilor

Zoso vorbeste despre cat de inapoiati suntem in privinta masinilor. Chinezu prezinta un interviu cu Teo Milea: Ma asez la pian si ii spun: ori tu, ori eu!. Vlad Dulea scrie despre Columbia celor doi Escobar. Iar Adela Parvu prezinta o casa superba de lemn cu acoperisul verde si al propriu si la figurat.

Schimbari in topul celor mai mari producatori de lacuri si vopsele din Romania

Anul 2013 a adus o serie de schimbari in piata producatorilor de lacuri si vopsele, inclusiv la varful clasamentului. Daca in 2012 topul era format din nemtenii de la Kober, Policolor sau Fabryo Corporation, anul 2013 a marcat iesirea celor doua grupuri din urma de pe podium, Deutek si Azur Timisoara luand locul gigantilor din piata de vopsele.

Schimbari in topul celor mai mari producatori de lacuri si vopsele din Romania: Kober isi continua cresterea, in timp ce Policolor si Fabryo ies de pe podium

Anul 2013 a adus o serie de schimbari in piata producatorilor de lacuri si vopsele, inclusiv la varful clasamentului. Daca in 2012 topul era format din nemtenii de la Kober, Policolor sau Fabryo Corporation, anul 2013 a marcat iesirea celor doua.

Elena Cristian, la Daily Income: Locul 26 in topul celor mai riscante tari nu este un loc rau, raportat la clasamentele similare din anii trecuti

Jurnalista Elena Cristian, redactor-sef Income Magazine, a declarat, in editia de joi a emisiunii Daily Income de la Antena 3, ca locul ocupat de Romania in topul Bloomberg al celor mai riscante tari pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )