Libnet.ro
UNICEF

22:30

Revista Charlie Hebdo a castigat de 20 de ori mai multi abonati de la atentatele din 7 ianuarie

Antena3 Antena3,
Revista Charlie Hebdo a castigat de 20 de ori mai multi abonati de la atentatele din 7 ianuarie

Revista satirica franceza Charlie Hebdo a depasit pragul de 200. 000 de abonati, fata de 10. 000 cati erau inainte de atentatul din 7 ianuarie, care i-a decimat redactia, a anuntat marti un manager al. continuă pe Antena3

Mai multi parinti si profesori, impotriva lectiilor digitale si a utilizarii tabletelor in scoli

Mai multi parinti si profesori sunt impotriva lectiilor digitale si a utilizarii tabletelor in scoli, sustinand ca acestea afecteaza negativ dezvoltarea copiilor si propunand in schimb manuale.

Inca putina rabdare! Cand apare urmatorul numar din Charlie Hebdo

Revista satirica Charlie Hebdo anunta ca urmatorul sau numar va aparea pe 25 februarie. Editia de luna viitoare va fi prima dupa numarul supravietuitorilor din 14 ianuarie, a anuntat pe contul sau de Twitter Laurent Leger, un.

Charlie Hebdo. Reteta pentru un dezastru

9/11-ul francez. La scurt timp dupa masacrul asupra revistei de satira Charlie Hebdo, comparatia cu atacul Al Qaeda din 2001 asupra Statelor Unite s-a raspandit in toata Franta. intr-adevar, atacul din 7 ianuarie a fost cel mai sangeros pe care l-a cunoscut Franta de la sfarsitul razboiului algerian din 1962. Dar cat de corecta este comparatia? .

Jurnalistii de la Charlie Hebdo au decis sa isi intrerupa temporar activitatea

Reprezentantii publicatiei saptamanale franceze Charlie Hebdo au decis sa intrerupa temporar activitatea. Astfel ca, urmatoarele doua numere nu vor mai aparea pentru ca angajatiai sai nu se simt.

Pakistan: Un fost ministru promite recompensa de 200.000 de dolari pentru asasinarea proprietarului Charlie Hebdo

Un fost ministru pakistanez promite o recompensa de 200. 000 de dolari pentru asasinarea proprietarului revistei satirice franceze Charlie Hebdo, atacata in luna ianuarie de islamisti extremisti. Am spus deja ca.

Un politician pakistanez promite 200.000 de dolari pentru asasinarea proprietarului publicatiei Charlie Hebdo

Un fost ministru pakistanez promite o recompensa de 200. 000 de dolari pentru asasinarea proprietarului revistei satirice franceze Charlie Hebdo, vizata deja de un atac terorist soldat cu 12 morti.

Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo va aparea pe 25 februarie

Urmatorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo, primul dupa numarul supravietuitorilor din 14 ianuarie, va aparea pe 25 februarie, a anuntat pe contul sau de Twitter Laurent Leger, un jurnalist al publicatiei franceze, citat de Le Monde in editia electronica.

Franta: Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo va aparea pe 25 februarie

Viitorul numar al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul dupa numarul supravietuitorilor aparut pe 14 ianuarie intr-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va aparea pe 25 februarie, a anuntat pe contul sau de Twitter Laurent Leger, jurnalist la saptamanalul francez de satira, transmite AFP.

Franta. Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo va aparea pe 25 februarie

Viitorul numar al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul dupa numarul supravietuitorilor aparut pe 14 ianuarie intr-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va aparea pe 25 februarie, a anuntat pe.

Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo va aparea pe 25 februarie

Viitorul numar al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul dupa numarul supravietuitorilor aparut pe 14 ianuarie intr-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va aparea pe 25 februarie. Anuntul a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )