Libnet.ro
UNICEF

23:30

Revolta unui FOTOMODEL IREZISTIBIL! Motivul SOCANT pentru care s-a pozat intr-o PISCINA improvizata din GROPI (FOTO)

B1 B1,
Revolta unui FOTOMODEL IREZISTIBIL! Motivul SOCANT pentru care s-a pozat intr-o PISCINA improvizata din GROPI (FOTO)

O rusoaica irezistibila a vrut sa atraga atentia autoritatilor asupra gropilor de pe strazile din orasul Saratov. Tanara, pe nume Ana Moskviceva a facut o sedinta foto prin care le-a demonstart oamenilor. continuă pe B1

Copil de 13 ani batut cu biciul de iubitul mamei. Motivul incredibil pentru care barbatul a recurs la acest gest cumplit

Caz socant in judetul Bihor. Un baiat de 13 ani a fost batut cu biciul de iubitul mamei sale. Motivul? Copilul fusese surprins de barbat in timp ce dadea foc la cateva hartii pe care le-a.

Denisa Manelista, lipsita de SPRIJIN! Motivul INCREDIBIL pentru care colegii de breasla REFUZA sa o ajute

Se pare ca momentele tragice prin care trece Denisa Manelista nu ii impresioneaza pe colegii ei de breasla. Cei mai consacrati artisti de manele nu avut nicio initiativa de a o ajuta pe vedeta de.

Motivul surprinzator pentru care politistii ating farurile masinii cand te opresc in trafic

Multor soferi li s-a intamplat sa fie trasi pe dreapta de politie. Si, poate multi dintre ei au observat ca politstii fac anumite lucruri pe care soferii nu le inteleg. Spre exemplu, unii.

Motivul secret pentru care Geoana a pierdut alegerile in 2009. Hrebenciuc: Asa am pierdut 400.000 de voturi!

Fostul sef al campaniei prezidentiale a lui Mircea Geoana din 2009 considera ca, prin vizita la Sorin Ovidiu Vintu, candidatul social-democrat a pierdut aproximativ 400. 000 de voturi. Am.

Care sunt domeniile pentru care va putea Guvernul sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Executivul a aprobat joi un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legilor organice, in perioada urmatoarei vacante parlamentare. Proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere si aprobare Parlamentului in procedura de urgenta. Vezi domeniile pentru care vor putea fi emise ordonante.

Perioada maxima pentru care poti angaja zilieri este de 90 de zile intr-un an. Fac exceptie zilierii din activitatile de crestere a animalelor si cei din sectorul gradinilor botanice unde perioada maxima anuala urca la 180 zile

Prin Legea nr. 105/2017 se aduc modificari punctuale la reglementarile aplicabile pentru angajarea de zilieri - Legea nr. 52/2011 cu modificari ulterioare. In acest sens perioada maxima pentru care poate fi angajat un zilier este de 90 de zile intr-un an. Fac exceptie angajarile de zilieri in activitatile de crestere a ovinelor, cabalinelor, bovinelor si cele din sectorul gradinilor botanice unde perioada maxima anuala pentru care poate fi angajat un zilier este de 180 zile, arata Adrian Benta, consultant fiscal. Descarca de aici textul legii asa cum apare in Monitorul Oficial.

Vaslui: Detinatorul gentii suspecte pentru care au fost alertate autoritatile, identificat de catre politisti

Detinatorul gentii suspecte gasite in statia de autobuz din fata Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, pentru care au fost alertate autoritatile si s-au luat masuri de securitate in zona timp de aproximativ doua ore, a fost identificat de catre politisti, potrivit news. ro. Bagajul uitat sau lasat in acel loc urmeaza sa fie ridicat de proprietar, marti, de la sediul Politiei Municipale Vaslui.

Motivul pentru care guma de mestecat ingrasa

Guma de mestecat iti poate aduce cateva kilograme in plus, scrie doctorulzilei. ro. Explicatia: se pare ca aroma mentolata pe care o contine te face sa poftesti la dulciuri si face ca alimente.

ANTENA3.RO LIVE: Festivalul International George Enescu, motiv pentru care strainii sunt indemnati sa se opreasca la Bucuresti

Romania se transforma in toamna acestui an intr-o destinatie mustsee! MariaComan va prezinta la Antena3. ro LIVE cine sunt vinovatii pentru acest lucru. Stam de vorba cu Oana.

ANTENA3.RO LIVE: Festivalul International George Enescu, motiv pentru care strainii sunt indemnati sa se opreasca la Bucuresti

Romania se transforma in toamna acestui an intr-o destinatie mustsee! MariaComan va prezinta la Antena3. ro LIVE cine sunt vinovatii pentru acest lucru. Stam de vorba cu Oana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )