Libnet.ro
UNICEF

08:45

Revolut si taxele din spatele comisionului zero la tranzactiile cu actiuni

Hotnews Hotnews,
 Revolut si taxele din spatele comisionului zero la tranzactiile cu actiuni

Serviciul Revolut lansat recent pe piata din Romania, de tranzactionare de actiuni, a atras atentia multor persoane. Poate ca cel mai mult atrage fraza Bucura-te de tranzactionari fara comision. Totusi, sunt cateva comisioane, iar preturile afisate in aplicatie sunt indicative. O recunoaste chiar Andre Mohamed, head of Trading Product in cadrul Revolut, in cateva declaratii oferite HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Imagini HALUCINANTE intr-o parcare din Bucuresti! Un sofer si-a facut loc sa iasa impingand masina din spatele sau, blocand o trecere de pietoni (VIDEO)

Imagini halucinante intr-o parcare din Capitala. Pentru a-si face loc sa iasa, un sofer a impins autovehiculul din spatele sau pana spre trecerea de pietoni. Un angajat al unei multinationale din.

VIDEO Haos intr-o parcare din Bucuresti. Un sofer si-a facut loc sa iasa impingand masina din spatele sau pana pe trecerea de pietoni

Soferul unui automobil blocat intr-o parcare din Bucuresti de o alta masina a fost filmat cum si-a facut loc sa iasa impingand autovehiculul din spatele sau pana spre trecerea de pietoni. Filmuletul a adunat peste 100 de comentarii pe Reddit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )