Libnet.ro
UNICEF

16:15

REVOLUTIE in materie de TAXE: Guvernul Tudose pregateste NOI OBLIGATII pentru angajatori

B1 B1,
REVOLUTIE in materie de TAXE: Guvernul Tudose pregateste NOI OBLIGATII pentru angajatori

Guvernul a pregatit pentru angajatori introducerea obligatiei de a plati CAS si CASS la nivelul salariului minim, pentru salariatii cu timp partial de munca, indiferent daca remuneratia este sub nivelul. continuă pe B1

Dragnea va putea fi premier. Proiect de lege pregatit de Guvernul Tudose: Condamnatii penal vor putea fi membri ai Executivului daca s-au reabilitat

Un proiect de lege pregatit de Guvernul Tudose va abroga Legea de functionare a Guvernului 90/2001), care interzice unei persoane condamnate penal sa faca parte din Executiv. Potrivit proiectului pregatit de Guvernul Tudose, de interdictie vor scapa condamnatii care s-au reabilitat, scrie Profit. ro. Spre exemplu, perioada de reabilitare a lui Liviu Dragnea a fost stabilita la patru ani si expira in 2020.

Guvernul Tudose va modifica legislatia astfel incat condamnatii penal sa poata fi membri ai Executivului daca s-au reabilitat

Un proiect de lege al Guvernului Tudose va abroga Legea 90/2001, care interzice unei persoane condamnate penal sa fie membru al Guvernului. Cabinetul va excepta de la aceasta interdictie persoanele care s-au reabilitat, potrivit News. ro. Proiectul de lege elaborat de Guvernul Tudose va fi trimis spre aprobare Parlamentului, care poate modifica prevederea si introduce alte conditii, conform sursei.

Pericol de intrare in neplata a salariilor si pensiilor in semestrul 2! Guvernul Tudose ia in calcul mai multe scenarii negative

Pericol de intrare in neplata a salariilor si pensiilor in semestrul 2! Guvernul Tudose ia in calcul toate scenariile negative sau pozitive, pe care le-ar putea induce prevederile legii salarizarii.

Guvernul Tudose modifica legea: Condamnatii reabilitati ar putea fi membri ai Guvernului

Guvernul Tudose va modifica legea, astfel incat condamnatii penalsa poata fi membri ai Executivului, daca s-au reabilitat. in acest moment, Legea 90/2001 interzice unei persoane.

Autoritatea franceza de reglementare in domeniul telecomunicatiilor impune noi obligatii de piata pentru Orange

Autoritatea franceza de reglementare in domeniul telecomunicatiilor Arcep intentioneaza sa impuna obligatii noi pentru Orange in vederea imbunatatirii accesului companiilor la servicii de banda larga fixa ultra-rapida, potrivit Reuters.

Alina Mungiu-Pippidi: Zece masuri anticoruptie de implementat azi de guvernul Tudose

Cum iarasi discutam doar despre DNA, care e singurul care face ceva contra coruptiei, chiar daca o mai face si greseli, reiau pentru uzul guvernului Tudose cele zece sugestii facute guvernului tehnocrat, care nu necesita aprobarea Parlamentului si pot fi realizate imediat, cu mare impact.

Guvernul Tudose da inapoi. Premierul anunta la Bruxelles ca Romania nu va aplica impozitul pe cifra de afaceri

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti, la Bruxelles, ca Romania nu va aplica impozitul pe cifra de afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )