Libnet.ro
UNICEF

21:31

Rezultate europarlamentare 2014. Primele exit-poll-uri le aflati pe adevarul.ro

Adevărul Adevărul,
Rezultate europarlamentare 2014. Primele exit-poll-uri le aflati pe adevarul.ro

La alegerile europarlamentare de astazi sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani. Pe parcursul intregii zile, adevarul. ro va va tine la curent cu evolutia prezentei la vot. Imediat dupa inchiderea urnelor, la ora 21. 00, adevarul. ro va prezenta primele rezultate ale exit-poll-urilor si numarul de mandate pentru fiecare partid. continuă pe Adevărul

Blaga, despre scorul PDL din exit-poll-uri: Un procent acceptabil, putea fi mai bun

Scorul PDL din exit-poll-uri este unul acceptabil, dar putea fi fi totusi unul mai bun, a declarat presedintele partidului, Vasile Blaga. Putea fi un procent mai bun, dar, in conditiile date, este un procent.

Exit poll-uri Alegeri europarlamentare: PSD cistigator detasat cu peste 40%, PMP e cotat la 6-7%, PNL si PDL sint sub tintele asumate, Mircea Diaconu intra in Parlamentul European

Estimarile pentru ora 19. 00 ale exit poll-urilor comandate de 5 televiziuni arata ca PSD si aliatii sint cistigatorii detasati ai alegerilor europarlamentare estimari intre 41 % si 43%). Pe locul doi se claseaza liberalii estimari intre 13,3 % si 15 %), urmati de PDL. PMP, partidul sprijinit de Traian Basescu, are un rezultat estimat intre 6% si 7%. Rezultatele preliminare arata ca UDMR si Mircea Diaconu independent) au trecut pragul electoral, iar Forta Civica partidul lui MR Ungureanu) a ratat intrarea in Parlamentul European. Numaratoarea paralela efectuata de PDL indica insa cifre sensibil mai mici pentru USD, cu diferente de 4-5 puncte procentuale fata de exitpoll-uri si mai mari pentru Mircea Diaconu. In urma estimarilor, cateva intrebari esentiale vor primi raspuns in urmatoarele zile:Va pleca Crin Antonescu de la sefia PNL? Se va intoarce PNL cu o eventuala noua conducere in USL?Va forta Traian Basescu o schimbare in PMP care sa duca la indepartarea Elenei Udrea?Va fi indepartat Vasile Blaga din fruntea PDL?Isi va anunta oficial Victor Ponta candidatura la prezidentiale?Vezi in articol primele reactii si primele calcule politice.

Europarlamentare 2014 - Urmareste in timp real alegerile pe Twitter, pe orice telefon, tableta sau laptop

Alegerile europarlamentare 2014 au inceput de la ora 7, iar urnele de votare se inchid la ora 21. Pe parcursul zilei Adevarul va aduce cele mai interesante informatii, prezenta la vot si primele exit-poll-uri. Puteti sa urmariti si contul special de Twitter, unde va oferim actualizari in timp real.

Rezultate exit-poll-uri: PSD+UNPR+PC - 41,4%, PNL - 13,4%, PDL - 11,7%, UDMR - 6,4%, PMP - 6,3%, Mircea Diaconu - 4,7%

Exit-poll CCSB Antena3): PSD+UNPR+PC - 41,4%, PNL - 13,4%, PDL - 11,7%, UDMR - 6,4%, PMP - 6,3%, Mircea Diaconu - 4,7%.

Zgonea, despre exit-poll-uri: Alianta PSD-UNPR-PC pe primul loc, dovada increderii cetatenilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, considera ca situarea Aliantei PSD-UNPR-PC pe primul loc in alegerile europarlamentare, conform exit-poll-urilor, este o dovada a increderii.

Dragnea si Iliescu, despre exit-poll-uri: Cetatenii au taxat greseala PNL de a iesi din USL. Este esecul lui Antonescu - sa demisioneze (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu dragnea, si fostul sef al statului Ion Iliescu au comentat exit-poll-urile la europarlamentare, apreciind scorul PSD si sustinand ca cetatenii au taxat greseala PNL de .

Alegeri in Europa: Potrivit primelor exit-poll-uri, dreapta conduce in fata socialistilor si euroscepticilor

Alegerile europarlamentare au loc, duminica, concomitent in 21 de tari, insa procesul electoral a inceput inca de joi, iar in unele dintre state au aparut deja rezultatele exit-poll-urilor. Partidele de.

Partidul de centru-dreapta al Angelei Merkel conduce in alegerile europarlamentare din Germania - exit poll

Conservatorii cancelarului Angela Merkel CDU) au castigat cele mai multe din voturile germanilor la alegerile europene de duminica, respectiv 36% - potrivit unui exit poll, un scor insa mai mic decat cel de 41,5% obtinut anul trecut in alegerile federale, scrie Reuters.

Europarlamentare 2014, primele rezultate: PPE - 212 mandate, SD - 185, ALDE - 71. Prezenta la vot - 43,11%

UPDATE 08:45 Primele estimari de la Parlamentul European - Conservatorii din cadrul Partidului Popular European se claseaza pe primul loc, cu 212 mandate. Acestia sunt urmati de socialisti, cu 185 de locuri, iar.

Europarlamentare 2014, primele rezultate: PPE - 211 mandate (28,10%), SD - 193 (25,70%), ALDE - 74 (9,85%). Prezenta la vot - 43,11%

Alegerile pentru desemnarea noii componente a Parlamentului European s-au incheiat duminica seara, la ora 24:00 ora Romaniei), odata cu inchiderea urnelor in Italia. Tot atunci au fost anuntate si primele esti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )