Libnet.ro
UNICEF

14:45

Partidul de centru-dreapta al Angelei Merkel conduce in alegerile europarlamentare din Germania - exit poll

Hotnews Hotnews,
 Partidul de centru-dreapta al Angelei Merkel conduce in alegerile europarlamentare din Germania - exit poll

Conservatorii cancelarului Angela Merkel CDU) au castigat cele mai multe din voturile germanilor la alegerile europene de duminica, respectiv 36% - potrivit unui exit poll, un scor insa mai mic decat cel de 41,5% obtinut anul trecut in alegerile federale, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Germania: Conservatorii CDU/CSU, partidul Angelei Merkel, au castigat alegerile europarlamentare - exit-poll

Conservatorii din CDU/CSU, condusi de cancelarul Angela Merkel, sunt pe primul loc in scrutinul europarlamentar din Germania, potrivit exit-poll-urilor. Alianta CDU/CSU este creditata cu 36% din voturi.

Estimari la nivel european: PPE (centru-dreapta) castiga alegerile, socialistii pe locul doi, euroscepticii cresc semnificativ. Jean-Claude Juncker revendica sefia Comisiei Europene

45: Noi estimari la nivel european arata ca PPE centru-dreapta) a obtinut 28,23%, si ar avea 212 locuri. SD are 24,77% din voturi 186 de locuri), ALDE a castigat 9,32%, liberalii obtinand 70 de locuri in viitorul PE. 37): Estimarile la nivel european, realizate de Parlamentul European, arata ca PPE centru-dreapta) castiga alegerile europarlamentare, cu 26 locuri mai mult decat SD socialistii). Astfel, PPE ar avea 212 locuri, urmat de SD 186 de locuri), si ALDE liberalii - 70 de locuri). In ceea ce priveste curentul eurosceptic sau extremist, acesta este reprezentat de grupurile Europe of Freedom 36 mandate), parte dintre neafiliati 38 mandate), plus parte din cei care deocamdata nu pot fi incadrati intr-o familie politica europeana 67 mandate). Dupa unele calcule, euroscepticii vor intruni 140 de mandate in Parlamentul European, ceea ce i-ar situa pe locul al treilea, inaintea liberalilor.

PMP, la inchiderea urnelor: Si-a dat Crin demisia? Vrem un proiect comun in jurul partidelor de centru-dreapta

Deputatul PMP Elena Udrea, varful de lance al PMP, Elena Basescu, fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu, candidatii PMP la alegerile europarlamentare au asteptat toata ziua cu sufletul la gura rezultatele partiale ale alegerilor. in fata unui scor zdrobitor estimat al aliantei de la guvernare si a unui procent sub 20% al PNL, liderii PMP cer coagularea fortelor de dreapta si asteapta demisia presedintelui PNL Crin Antonescu.

SONDAJ Operations Research. Alianta PSD-UNPR-PC va castiga alegerile europarlamentare

Ultimul sondaj al Operations Research, realizat inainte de alegerile europarlamentare 2014, arata ca Alianta PSD-UNPR-PC Partidul Social Democrat - Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei - Partidul.

Europarlamentare 2014. Candidatii la alegerile europarlamentare din BN au votat dis-de-dimineata. Adrian Solcan a fost insotit de mama, Gabriela Montoiu a votat in ie

Cel mai tanar candidat la alegerile europarlamentare a votat duminica la doar doua ore de la deschiderea sectiilor de vot. Acesta a fost insotit de catre mama sa. Gabriela Montoiu, si ea candidata la alegerile europarlamentare, a votat la ora 10:00, aceasta facandu-si aparitia la sectia de votare imbracata intr-o ie.

De ce merg la vot la alegerile europarlamentare

In conditiile unei prezente la urne estimata la cel mult 30% dintre cetatenii cu drept de vot, exista voci care sustin boicotul la alegerile europarlamentare din 25 mai ca forma de sanctiune a clasei politice. Altii sustin anularea votului ca instrument de presiune pentru reforma legilor electorale si a partidelor politice. Am colectat aici o serie de pareri si argumente ale celor care sustin participarea la alegerile europarlamentare.

EXIT POLL: Alianta PSD-UNPR-PC a castigat alegerile europarlamentare

Mihai Gadea a prezentat in editia speciala de la Antena 3 si alte rezultate exit-poll, similare cu cel realizat de Operations Research. Alianta politica PSD-UNPR-PC a obtinut 41,01% la alegerile europarlamentare.

Peste 70 de maramureseni, internati in Spitalul Sighetu Marmatiei, nu pot vota la alegerile europarlamentare 2014

Situatie inedita in Maramures. in municipiul Sighetu Marmatiei, 77 de maramureseni nu-si pot exercita dreptul la vot la alegerile europarlamentare 2014, deoarece nu au depus actele necesare prin care sa demonstreze ca nu se vor putea deplasa la sectia de votare. BEJ Maramures a respins plangerea formulata de catre un membru din sectia de votare.

Militarii romani din Afganistan nu au uitat sa voteze la alegerile europarlamentare

Militarii romani din Afganistan nu au uitat sa voteze, duminica, la alegerile europarlamentare.

HARTA ELECTORALA - Aici afli rezultatele la Alegerile Europarlamentare 2014

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, dar cel mai important lucru este ca de la noi afli primul rezultatele. Aici vei citi, pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )