Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rezultate finale referendum Alba. 82% dintre alegatori au raspuns DA la intrebarile presedintelui Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Rezultate finale referendum Alba. 82% dintre alegatori au raspuns DA la intrebarile presedintelui Klaus Iohannis

Alegatorii din Alba au votat masiv, duminica, si la cele doua intrebari la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Rezultate finale Referendum, pana la ora 21:00. Ce s-a intamplat la exit-poll. Rasturnare de situatie

Romanii au votat, duminica, 26 mai 2019, la alegerile europarlamentare si la Referendumul pentru Justitie. A fost o mobilizare fara precedent pentru acest tip de alegeri, atat in randul cetatenilor din tara, cat si in randul celor aflati in diaspora. Dupa ce la exit-poll PSD si PNL au fost la egalitate, cu 25,8%, situatia s-a [] .

Rezultate provizorii pentru referendum in Salaj: Peste 82% din alegatori au raspuns Da

Potrivit rezultatelor provizorii facute publice de catre Biroul Electoral Central, majoritatea covarsitoare a celor care au trecut pe la urne au pus stampila pentru DA la ambele intrebari.

Rezultate provizorii Referendum 2019 in judetul Botosani. Peste 46850 de alegatori au raspuns Da

Botosaniul a avut una dintre cele mai scazute prezente la Referendum in Romania. Dintre cei care au votat, majoritatea au raspuns cu Da la intrebarile puse pe buletinul de vot.

Rezultate provizorii pentru referendum: Peste 80% din alegatori au raspuns Da

Peste 80% din alegatori au raspuns Da ambelor intrebari de la referendumul pe justitie de duminica, voturile nevalide reprezentand putin peste 5%, conform rezultatelor provizorii.

Rezultate finale in Alba. PNL este marele castigator al alegerilor cu 46,5%. PSD, pe locul doi la mica distanta de USR-PLUS

Partidul National Liberal este, asa cum era de asteptat, marele castigator al alegerilor europarlamentare din Alba. PSD si USR au obtinut scoruri electorale mai mici de 20%.

REZULTATE FINALE BEC ALEGERI EUROPARLAMENTARE. PNL - 26,35%, PSD - 23,16%, Alianta 2020 USR PLUS - 21,24%. Cifrele oficiale ale BEC

PNL - 26,35%, PSD - 23,16%, Alianta 2020 USR PLUS - 21,24%. Cifrele oficiale ale BEC REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Partidul National Liberal a obtinut, la.

REZULTATE FINALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE Tulcea. PNL - 27.79% PSD - 22.38%, USR-Plus coboara sub 20%

PNL a obtinut 27,79% din voturile valabil exprimate in judetul Tulcea, duminica, la alegerile europarlamentare, si se situeaza in topul preferintelor votantilor, arata.

Prezenta record la o sectie de vot din Alba: 80% dintre alegatori au votat deja la europarlamentare si referendum

Intr-o sectie de vot din Alba prezenta a ajuns la pste 80%. Pana la ora 12. 30 au votat un numar de alegatori aproape egal cu cel de pe listele electorale.

Rezultate PROVIZORII REFERENDUM. BEC anunta ca 2.400.902 de romani au votat (VIDEO)

UPDATE: Biroul Electoral Central a anuntat, luni, ca 2. 902 de romani au votat la referendum. Dintre acestia, la prima intrebare au raspuns cu DA 1. 321 de romani, cu NU 277. 976 de romani.

REZULTATE PARTIALE REFERENDUM. Cum au raspuns romanii intrebarilor de la Referendum

La referendum, cetatenii au fost chemati sa se pronunte prin Da sau Nu cu privire la urmatoarele intrebari: 1. Sunteti de acord cu interzicerea amnistiei si gratierii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )