Libnet.ro
UNICEF

17:45

Rezultatele alegerilor din SUA 2020: Trump refuza sa accepte si merge in instanta

România Liberă România Liberă,
Rezultatele alegerilor din SUA 2020: Trump refuza sa accepte si merge in instanta

Victoria lui Joe Biden a fost binevenita de politicienii opozitiei din Londra. Keir Starmer, liderul. continuă pe România Liberă

Biden si Trump, lupta la sange pentru castigarea alegerilor din SUA. Reactia democratului dupa ce Trump si-a anuntat victoria inainte de aflarea rezultatelor

Batalia pentru Casa Alba dintre republicanul Donald Trump si democratul Joe Biden avanseaza pe fondul alegerilor umbrite de pandemie si de polarizarea profunda. in SUA, marile statii TV prezinta rezultatele partiale bazate pe exit-poll-uri, in urma carora Donald Trump si-a anuntat deja victoria, creand un adevarat scandal. Cine conduce in clasamentul rezultatelor provizorii Pana in .

Cum a facut Smiley spectacol pe internet pe tema alegerilor din SUA. Fanii au reactionat imediat

Smiley si-a pus fanii pe jar. Acestia au dezbatut indelung pe retelele de socializare despre alegerile din Statele Unite ale Americii. Urmaritorii artistului s-au impartit in doua tabere si au inceput sa dezbata aprins pe aceasta tema. Smiley, dezbatere cu fanii asupra alegerilor din SUA Smiley a strarnit furtuna in randul fanilor sai. Ceea ce .

Comisia Europeana refuza sa comenteze pe tema alegerilor din SUA pana la rezultatul oficial

Comisia Europeana a indemnat miercuri la rabdare pana cand autoritatea electorala din SUA va anunta rezultatul final al alegerilor prezidentiale americane, dupa ce presedintele Donald Trump si-a declarat victoria inaintea incheierii numararii voturilor in statele-cheie, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Investitorii mondiali sunt in expectativa deoarece rezultatul alegerilor din SUA este incert

Investitorii mondiali din Asia continua sa mizeze pe revenirea economiei chineze si amana orice schimbare majora a portofoliilor in conditiile in care rezultatele preliminare privind alegerile din SUA nu arata un castigator clar, transmite Reuters.

Digi24: Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA 2020. Cand vom sti cu certitudine cine a castigat mandatul la Casa Alba

Desi presedintele Donald Trump a incercat sa isi declare victoria in alegeri inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, cursa continua sa fie extrem de stransa mai ales in Michigan, Wisconsin si Pennsylvania. Legea federala americana prevede un calendar specific al alegerilor, iar numaratoarea voturilor ar putea dura.

Alegeri SUA 2020. Trump muta batalia pentru Casa Alba in instanta: Echipa sa de campanie urmeaza sa lanseze proceduri judiciare in Nevada

Echipa de campanie a lui Donald Trump urmeaza sa anunte joi proceduri judiciare cu privire la o presupusa frauda electorala in Nevada, in timp ce acest stat care a votat cu Hillary Clinton in 2016 continua sa numere buletinele de vot, declara o sursa apropiata dosarului pentru Reuters.

Mediastandard.ro: Mit si adevar in discursul lui Trump privind rezultatele alegerilor. Presa americana l-a numit cel mai necinstit discurs

Cel mai necinstit discurs asa a catalogat presa de peste ocean discursul presedintelui in functie privind rezultatele alegerilor. Pozitia lui Donald Trump din preajma finalizarii numararii voturilor a inceput asa cum te-ai fi asteptat de la omul care a transformat fake news intr-o arma indreptata catre presa cu atacuri la adresa sistemului democratic, cu dezinformari si prezentari nerealiste privind performantele sale electorale.

Alegeri SUA 2020. OSCE il acuza pe Donald Trump de abuz flagrant de putere

Coordonatorul misiunii OSCE Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa) pentru monitorizarea alegerilor din SUA l-a acuzat joi pe presedintele in exercitiu Donald Trump de abuz flagrant de putere din cauza faptului ca acesta a solicitat oprirea numararii voturilor.

Corespondenta din SUA de la Mihai Gadea: Daca Donald Trump pierde in Georgia, isi poate lua adio de la un nou mandat

Mihai Gadea, trimisul special Antena 3 in SUA, a prezentat in direct, joi seara, ultimele evolutii ale procesului electoral a carui concluzie finala inca nu a fost pusa, desi au trecut doua zile de la scrutinul din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. O analiza la cald cu profesorul Alin Fumurescu, Universitatea din Houston: E limpede ca exista o uriasa discrepanta intre lumea virtuala si cea reala. Iar lumea reala castiga intotdeauna

In acest moment, rezultatul alegerilor din SUA este inca disputat si probabil va mai trece ceva timp pana cand vom afla castigatorul. Asta chiar daca Joe Biden a iesit public si si-a manifestat deja increderea ca este pe cale sa castige. in acest context, am stat de vorba cu politologul Alin Fumurescu, profesor de stiinte politice la University of Houston despre cele mai importante elemente ale acestor alegeri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )