Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rezultatele finale ale alegerilor din Iran: Moderatul Hassan Rohani castiga prezidentialele

Antena3 Antena3,
Rezultatele finale ale alegerilor din Iran: Moderatul Hassan Rohani castiga prezidentialele

Update 20. 25 - Moderatul Hassan Rohani a castigat alegerile prezidentiale iraniene, punand capat celor opt ani de putere executiva conservatoare, a anuntat sambata ministerul iranian de Interne, Mostapha. continuă pe Antena3

Rezultatele definitive ale alegerilor din Iran: Moderatul Hassan Rohani castiga prezidentialele

Update 20. 25 - Moderatul Hassan Rohani a castigat alegerile prezidentiale iraniene, punand capat celor opt ani de putere executiva conservatoare, a anuntat sambata ministerul iranian de Interne, Mostapha.

Alegeri prezidentiale in Iran: Moderatul Hassan Rohani conduce dupa primul tur (rezultate partiale)

UPDATE Moderatul Hassan Rohani conduce detasat in alegerile prezidentiale iraniene de vineri, obtinand 51% din sufragii, dupa numararea efectuata in 65% din birourile de vot, a anuntat sambata la televiziunea iraniana un reprezentant al Ministerului de Interne de la Teheran, citata de AFP.

Moderatul Hassan Rohani, castigatorul scrutinului prezidential din Iran

Moderatul Hassan Rohani a fost desemnat castigatorul alegerilor prezidentiale din Iran, punand final la opt ani de putere executiva conservatoare. Rohani a obtinut 50,68 la suta din voturi in primul tur de scru.

Rezultate partiale: Moderatul Hassan Rohani castiga primul tur al alegerilor prezidentiale iraniene

Moderatul Hassan Rohani se afla pe primul loc dupa primul tur al alegerilor prezidentiale iraniene, potrivit rezultatelor partiale bazate pe numararea buletinelor din 18 la suta din sectiile de votare, cu peste.

Benjamin Netanyahu: Alegerile din Iran nu vor schimba nimic. ...

Alegerile prezidentiale care vor avea loc vineri in Iran nu vor schimba nimic in politica acestei tari, a afirmat, miercuri, premierul israelian Benjamin Netanyahu, aflat in vizita la Varsovia, scrie Mediafax. Presupusele alegeri din Iran nu au nicio importanta si nu aduc nicio schimbare. Va fi intotdeauna un singur om la putere, care cauta puterea nucleara, a declarat el. Aproximativ 50,5 milioane de alegatori iranieni sunt chemati la urne pentru a alege succesorul presedintelui Mahmoud .

Hassan Rouhani, castigator al scrutinului prezidential din Iran, conform primelor rezultate

Hassan Rouhani ar fi castigat scrutinul prezidential dinIran, potrivit primelor rezultate obtinute dupa numararea a cinci milioane de voturi. Astfel, Rouhani a primit 51% din voturile iranienilor, fiind cu mu.

BAC 2013 Rezultatele finale la examenul oral de Limba romana: aproape 63% dintre absolventi au primit certificat de utilizator experimentat. Topul judetelor cu cele mai bune rezultate

Sase absolventi au fost dati afara din examenul oral de Limba romana pentru ca au incercat sa copieze, iar 62,86% dintre candidati au primit certificat de utilizator experimentat, anunta Ministerul Educatiei printr-un comunicat remis HotNews. ro. Bacalaureatul 2013 a debutat luni cu proba de evaluare a competentelor de comunicare in limba romana, la care au participat 149. 717 elevi. Spre deosebire, anul trecut la examenul oral de limba romana au participat aproape 160. 000 de elevi, dintre acestia 60,74% au obtinut certificatul de utilizator avansat si 19 au fost eliminati din examen pentru tentative de frauda.

ONU: Campania electorala din Iran nu a fost libera si echitabila.

Raportorul special al Natiunilor Unite privind Drepturile Omului in Iran, Ahmed Shaheed, a declarat, joi, ca mediul politic din tara nu ii permite sa califice alegerile prezidentiale, prevazute pentru vineri, drept libere si echitabile, scrie Mediafax. Mai multi oficiali importanti nu s-au putut prezenta la alegeri a subliniat el intr-un interviu acordat AFP, la Madrid, unde participa la cel de-al cincilea Congres Mondial impotriva pedepsei cu moartea. Unele partide au fost interzise, .

inchisori pregatite din timp pentru alegerile din Iran.

Alegerile prezidentiale de azi din Iran sunt cele mai strict controlate din ultimele decenii. Acum, scrie Daily Telegraph, Gardienii Revolutiei au pregatit din timp o retea de inchisori secrete pentru a-i primi cum se cuvine pe sustinatorii reformelor. In 2009, ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al republicii islamice, l-a acceptat pe Ahmadinejad, care incepuse sa se simta suficient de puternic pentru a pune in discutie dominatia absoluta a grupului de clerici din jurul lui .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )