Libnet.ro
UNICEF

13:30

RISE Project: Cu cine face afaceri Alina Bica in Costa Rica

Hotnews Hotnews,
 RISE Project: Cu cine face afaceri Alina Bica in Costa Rica

Fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, plecata in Costa Rica, este trezorierul firmei ASP Centroamerica Sociedad Anonima, detinuta de sotul sau, Mircea Octavian Bica, si de fostul sau client Calin Silviu Pop, un om de afaceri condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare, arata o ancheta RISE Project. continuă pe Hotnews

Rise Project: Alina Bica, implicata in zootehnie in Costa Rica

O ancheta a Rise Project arata ca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, plecata de mai mult timp in Costa Rica, este trezorierul firmei ASP Centroamerica Sociedad Anonima, detinuta de sotul sau, Mircea Octavian Bica, si de fostul sau client Calin Silviu Pop, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Detalii incredibile din sala de judecata. De ce nu s-a prezentat Alina Bica la procesul in care este acuzata de retrocedari ilegale

Alina Bica nu a fost prezenta nici marti la termenul din procesul in care este acuzata de retrocedari ilegale. Avocatul fostei sefe DIICOT a aratat ca starea de sanatate nu-i permite sa plece din.

Alina Bica, ABSENTA de la procesul de la iCCJ. Nu este deplasabila!

Alina Bica a lipsit de la procesul in care este cercetata pentru fapte de coruptie, din cauza ca inca nu este deplasabila, potrivit informatiilor detinute de avocatul acesteia. Fosta sefa DIICOT nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )