Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robert Turcescu s-a casatorit: Este o zi minunata pentru noi, o poveste fericita. Imagini de la cununia civila

Adevărul Adevărul,
Robert Turcescu s-a casatorit: Este o zi minunata pentru noi, o poveste fericita. Imagini de la cununia civila

Jurnalistul Robert Turcescu si designerul de moda Oana Nutu s-au casatorit civil, astazi, la Primaria Sectorului 1 din Capitala. continuă pe Adevărul

Robert Turcescu s-a casatorit. Imagini de la cununia civila

Jurnalistul Robert Turcescu si designerul de moda Oana Nutu s-au casatorit civil, astazi, la Primaria Sectorului 1 din Capitala.

Parchetul General anunta ca Robert Turcescu nu va fi cercetat penal pentru autodenuntul ca ar fi ofiter acoperit

Jurnalistul Robert Turcescu nu va fi cercetat penal pentru dezvaluiri potrivit carora ar fi fost agent sub acoperire al unui serviciu secret roman. Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat ca in acest caz nu este vorba despre atentat la siguranta nationala, relateaza Digi 24.

Cum a reactionat Robert Turcescu, dupa ce a aflat ca nu va fi pus sub acuzare pentru deconspirare

Robert Turcescu a facut primele declaratii dupa ce Procurorul General al Romaniei a spus ca jurnalistul nu va fi urmarit penal si a lasat sa se inteleaga ca acesta nu a fost ofiter acoperit.

Robert Turcescu nu va fi cercetat penal. Procurorul general: Nu este vorba de atentat la siguranta nationala

Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, a precizat, joi dimineata, ca Parchetul a decis sa nu se sesizeze in urma declaratiilor facute de Robert Turcescu pentru ca acestea nu au pus in pericol siguranta publica. Jurnalistul preciza luna trecuta ca a fost agent sub acoperire al unui serviciu secret roman.

Robert Turcescu anunta ca nu exclude o revenire in presa

Jurnalistul Robert Turcescu a declarat joi, intr-un interviu pentru Romania TV, ca nu exclude o revenire in presa, precizand insa ca se va gandi la un parcurs profesional doar dupa ce viata sa persoana se va aseza pe un fagas.

Victor Ciutacu, confundat de Tariceanu cu Robert Turcescu in direct (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu scoate perle pe banda rulanta. Presedintele Senatului l-a incurcat mai nou pe Victor Ciutacu, moderatorul unei emisiuni televizate, cu Robert Turcescu. in timpul unei dezbateri aprinse,.

Robert Turcescu nu va fi pus sub acuzare: Parchetul General nu deschide ancheta in cazul dezvaluirilor sale

Robert Turcescu nu va fi pus sub acuzare in urma autodenuntului sau ca ar fi fost ofiter acoperit al Directiei Generale de Informatii a Apararii. Anuntul a fost facut de procurorul general al Romaniei,.

Robert Turcescu nu va fi pus sub acuzare. Procurorul general: Nu s-au constatat infractiuni

Robert Turcescu nu va fi pus sub acuzare in urma autodenuntului sau ca ar fi fost ofiter acoperit al Directiei Generale de Informatii a Apararii. Anuntul a fost facut joi dimineata de procurorul general al.

Robert Turcescu nu va fi pus sub acuzare. Procurorul general: Nu s-au constatat infractiuni (VIDEO)

Robert Turcescu nu va fi pus sub acuzare in urma autodenuntului sau ca ar fi fost ofiter acoperit al Directiei Generale de Informatii a Apararii. Anuntul a fost facut joi dimineata de procurorul general al.

Politist lovit cu masina de un sofer nervos. Tanarul este cercetat pentru tentativa de omor

UPDATE - Tanarul care a lovit cu masina un politist ce dirija circulatia intr-o intersectie din Sectorul 6 al Capitalei este cercetat pentru tentativa de omor. Un politist de la Rutiera a fost lovit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )