Libnet.ro
UNICEF

14:00

Roland Garros: Jack Sock (favorit 14), eliminat n runda inaugurala - Nadal, Cilic si Del Potro, n turul doi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Jack Sock (favorit 14), eliminat n runda inaugurala - Nadal, Cilic si Del Potro, n turul doi

Jurgen Zopp 136 ATP), prezent pe tabloul principal de la Roland Garros in calitate de lucky loser, a oferit una dintre cele mai mari surprize de pana acum de pe tabloul de simplu masculin al competitiei pariziene. Jucatorul din Estonia a reusit sa-l elimine pe americanul Jack Sock favorit 14), scor 6-7 4/7), 6-2, 4-6, 7-6 7/5), 6-3, dupa trei ore si 49 de minute de joc. in turul al doilea au ajuns, printre altii, Rafael Nadal 1), Marin Cilic 3) si Juan Martin Del Potro 5). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Final de drum - Alexandra Dulgheru, eliminata n turul doi

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru a fost invinsa de estoniana Anett Kontaveit, cap de serie numarul 25, cu 7-5, 6-2, miercuri, in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Stan Wawrinka, finalist n 2017, eliminat n primul tur la competitia pariziana

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka, finalist anul trecut al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a fost eliminat inca din primul tur al intrecerii de pe zgura pariziana, inclinandu-se luni in fata spaniolului Guillermo Garcia-Lopez, locul 67 mondial, in cinci seturi, 6-2, 3-6, 4-6, 7-6 7/5), 6-3. Partida a durat trei ore si 34 de minute.

Cad capete grele la Roland Garros: Azarenka a fost si ea eliminata

Dupa Jelena Ostapenko, Johanna Konta sau Venus Williams, a venit randul Victoriei Azarenka sa isi ia adio de la Roland Garros dupa primul tur.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: imi place sa joc pe acest teren, mereu sunt emotionata

Simona Halep a declarat miercuri, dupa calificarea in turul doi la Roland Garros, ca vrea sa se bucure cat mai mult de acest turneu. imi place sa joc pe acest teren, mereu sunt emotionata. M-am relaxat.

Alexandru Dulgheru a pierdut in turul secund la Roland Garros

Alexandra Dulgheru s-a oprit in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde a fost invinsa de Anett Kontaveit.

Mihaela Buzarnescu, victorie MARE la Roland Garros. A ajuns in turul al treilea

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, a reusit, miercuri, o performata excelenta. Ea s-a calificat in turul III la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Sl.

Simona Halep se califica in turul doi la Roland Garros dupa o revenire de senzatie

Simona Halep joaca in primul tur la Roland Garros cu americanca Alison Riske. Americanca conduce cu 5-2 in primul set. Romanca a jucat finala anul trecut la Paris. Presedintele Federatiei Romane de Tenis,.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, reprezentanta Romniei n proba de dublu mixt

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu va fi singura reprezentanta a Romaniei in proba de dublu mixt a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

FOTOGALERIE Terenul 16, pamnt romnesc - Marius Copil, eliminat de la Roland Garros dupa ce a avut 2-0 la seturi (meci maraton de 3 ore si 41 de minute)

Micutul teren 16 din cadrul complexului de la Roland Garros a fost pret de trei ore si 41 de minute taram romanesc, singura tribuna existenta fiind ocupata intr-o proportie covarsitoare de compatrioti. Cu o sustinere importanta in multe momente aveai impresia ca se joaca in Cotroceni), Marius Copil a etalat un joc solid a variat perfect loviturile) si a devenit mare favorit la castigarea partidei 2-0 la seturi). Si-au facut insa aparitia oboseala, graba si erorile, iar minge cu minge Marco Cecchinato a pus stapanire pe disputa. A urmat o revenire a italianului, iar povestea meciului avea sa fie incheiata in mansa decisiva 2-6, 6-74), 7-5, 6-2, 10-8 pentru italian).

Roland Garros: Alexander Zverev, Grigor Dimitrov si David Goffin, calificati n turul al doilea

Alexander Zverev favorit 2), Grigor Dimitrov 4) si David Goffin 8) si-au respectat statutul de favoriti si au obtinut calificarea in runda a doua a turneului de la Roland Garros. Belgianul Goffin a avut o misiune dificila cu Robin Haase Olanda, 44 ATP), fiind nevoit sa revina de la 0-2 la seturi. S-au mai calificat in turul doi, printre altii, Pablo Carreno, Lucas Pouille sau Kei Nishikori. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul de simplu masculin al Grand Slam-ului de la Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )