Libnet.ro
UNICEF

07:45

Roland Garros, sferturi: Simona Halep - Svetlana Kuznetsova (15:00)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros, sferturi: Simona Halep - Svetlana Kuznetsova (15:00)

Pentru a ajunge in semifinalele de la Roland Garros, Simona Halep cap de serie numarul patru) trebuie sa o invinga pe Svetlana Kuznetsova locul 28 WTA, din Rusia). Meciul de pe Suzanne Lenglen va fi in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00. continuă pe Hotnews

Live Score: Simona Halep - Svetlana Kuznetsova, in sferturi la Roland Garros

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca azi cu Svetlana Kuznetsova, cap de serie 27, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15:00 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

LIVE SCORE: Simona Halep-Svetlana Kuznetsova, in sferturile Roland Garros, ora 15

Simona Halep joaca azi cu Svetlana Kuznetsova in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

Live Score: Simona Halep - Svetlana Kuznetsova, de la ora 15, in sferturile Roland Garros

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca azi cu Svetlana Kuznetsova, cap de serie 27, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15:00 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

GAME cu GAME Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi

Simona Halep si-a aflatluni seara adversara de miercuri din sferturile de finala de la Roland Garros, in urmameciului dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova.

LIVE Simona Halep isi afla adversara din sferturi

Simona Halep isi afla luni seara adversara de miercuri din sferturile de finala de la Roland Garros, in meciul dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova. Live, mai jos.

LIVE Simona Halep isi afla adversara din sferturi (dupa ora 20:00)

Simona Halep isi afla luni seara adversara de marti din sferturile de finala de la Roland Garros, in meciul dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova. Partida este live pe onlinesport. ro dupa ora 20:00, mai jos.

Roland Garros: Simona Halep face istorie - Calificare impresionanta in semifinale (6-2, 6-2 cu Svetlana Kuznetsova)

Simona Halep favorita numarul patru) isi continua visul frumos de la Roland Garros, jucatoarea noastra calificandu-se, miercuri, in semifinalele competitiei, dupa ce a invins-o pe Svetlana Kuznetsova locul 28 WTA, din Rusia), scor 6-2, 6-2. In penultimul act al competitiei meciul se va juca joi, de la ora 16:00), Simona Halep o va intalni pe Andrea Petkovic Germania), locul 27 WTA si cap de serie numarul 28.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova, in sferturi la Roland Garros. Ploaia intarzie startul partidei

Simona Halep joaca miercuri in sferturile de finala de la Roland Garros, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova 28 WTA). Meciul incepe dupa ora15:00 in functie de starea vremii.

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (azi, dupa 16:00)

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ora 16:00, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial). FORUM: Roland Garros-ul se comenteaza aici peste 1. 000 de mesaje) .

Partida Simona Halep - Svetlana Kuznetova de la Roland Garros a fost reprogramata pentru ora 17:30 din cauza ploii

Sansa Simonei Halep de a se califica in premiera in semifinalele de la Roland Garros este reprogramata de organizatorii French Open. Parisul se confrunta miercuri cu ploi, iar partida dintre Simona Halep si.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )