Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru trafic de droguri in Marea Britanie

B1 B1,
Un roman a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru trafic de droguri in Marea Britanie

Un sofer roman de camion a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, in Marea Britanie, pentru incercarea de a introduce in mod ilegal 10 kilograme de cocaina in portul Dover, relateaza ITV News. Valoarea. continuă pe B1

Sapte ani de inchisoare pentru un roman, in Marea Britanie.

Un sofer roman de camion a fost condamnat la sapte ani de inchisoare de un tribunal de la Canterbury, dupa ce a incercat sa introduca ilegal 10 kilograme de cocaina in portul Dover, relateaza ITV News, conform Mediafax. Potrivit postului britanic, valoarea de piata a drogurilor este estimata la 675. 000 de lire sterline aproape 820. 000 de euro). Ioan Ionce a fost oprit la docurile din estul portului, in octombrie, in timp ce efectua un transport de piatra catre Sundridge, in Kent. Ofiteri .

Un roman a fost condamnat la sapte ani de inchisoare in Marea Britanie. Acesta a incercat sa introduca ilegal in tara 10 kilograme de cocaina

Un sofer roman de camion a fost condamnat la sapte ani de inchisoare de un tribunal de la Canterbury, pentru incercarea de a introduce in mod ilegal zece kilograme de cocaina in portul Dover.

Fostul deputat Sorin Pandele, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, pentru luare de mita

Fostul depupat PDL Sorin Andi Pandele a fost condamnat marti de Curtea Suprema la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit mita 190. 000 de lei.

Fostul deputat PDL Sorin Pandele, condamnat definitiv la 5 ani nchisoare pentru coruptie

Fostul deputat PDL de Arges in legislatura 2008-2012 Sorin Andi Pandele a fost condamnat definitiv marti de Inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani inchisoare cu executarea pedepsei, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale. Alaturi de Pandele a fost condamnat la 5 ani de cinhisoare si Costel Zamfir, fost primar al comunei argesene Bradu.

Condamnati la moarte: tara care omoara 30 de oameni pentru trafic de heroina

Un tribunal din Vietnam a condamnat la moarte 30 de persoane, printre care noua femei, pentru contrabanda cu heroina. Acesta este cel mai mare proces pentru trafic de droguri din tara, in care au fost inculpati 89 de oameni, noteaza BBC News .

Vietnam. 30 de persoane condamnate la moarte pentru trafic de droguri

Autoritatile din Vietnam au condamnat la moarte 30 de persoane, acestea fiind gasite vinovate pentru trafic de droguri, transmite AFP. Sentinta finala este rezultatul celei mai mari anchete ce a vizat o retea.

Fostul deputat Sorin Pandele, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare de Curtea Suprema

Fostul depupat PDL Sorin Andi Pandele a fost condamnat marti de Curtea Suprema la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale in dosarul in care a fost acuzat ca a primit mita 190. 000 de lei.

Fostul deputat PDL de Arges, Sorin Pandele, a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu

Fostul deputat PDL de Arges, activ in Parlament in legislatura 2008-2012, SorinAndiPandele a primit o condamnare definitiva la cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, abuz in.

VIDEO Pedeapsa dura pentru ucigasul din lanul de porumb: David Andronic a primit 28 de ani de inchisoare

David Andronic nu a recunoscut crima savarsita in vara anului trecut asupra unei femei pe care mai intai o violase, insa probele ADN l-au indicat drept vinovat. Tanarul a fost condamnat astazi pentru omor deosebit de grav, viol si talharie.

George Copos este audiat luni la Tribunalul Bucuresti. El a primit patru ani de inchisoare cu executare

Tribunalul Bucuresti il audiaza astazi pe Gheorghe Copos, in dosarul Loteria 1, in care a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. In cazul in care judecatorii nu vor lua o decizie pana la 1 februarie, cand vor intra in vigoare noile Coduri penale, sentinta tribunalului ramane definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )