Libnet.ro
UNICEF

22:46

Roman mort intr-un accident rutier groaznic. Avea doar 21 de ani si plecase la munca in Germania

Adevărul Adevărul,
Roman mort intr-un accident rutier groaznic. Avea doar 21 de ani si plecase la munca in Germania

Un sofer de numai 21 de ani a murit intr-un accident rutier cumplit, petrecut in Germania. Acesta era casatorit de numai un an si jumatate si era sofer pe o furgoneta, in strainatate. continuă pe Adevărul

Un copil de sase ani a murit, iar alte patru persoane sunt ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in Timis

O fetita de sase ani a murit, iar alte patru persoane, printre care un alt copil, sunt raniti, in urma unui accident rutier care a avut loc, vineri seara, in judetul Timis, intre Buzias si Lugoj, scrie news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Timis, un grav accident rutier a avut loc, vineri seara, pe DJ 592, dupa ce doua masini s-au izbit puternic, intre orasele Buzias si Lugoj.

Microbuz implicat intr-un ACCIDENT RUTIER in Prahova: Mai multe persoane au fost RANITE

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care a fost implicat un microbus de transportat calatori in Baicoi, judetul Prahova. Mictobuzul se deplasa pe ruta Ploiesti-Mislea si transporta.

Grav ACCIDENT RUTIER la Galati: MAI MULTE VICTIME!

Grav accident rutier, miercuri, la Galati. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce semiremorca unui TIR a lovit un autobuz de calatori. Potrivit sefului Politiei Tutiere Galati, Bogdan Carp, sase persoane.

Doua persoane au murit intr-un accident rutier produs la Telenesti

Doua persoane au murit, iar a treia a fost ranita intr-un accident rutier produs joi, 15 februarie, pe traseul Saratenii Vechi, in apropierea satului Verejeni raionul Telenesti, transmite IPN.

Accident rutier grav in Arges. Un mort si 5 raniti

Un grav accident de circulatie s-a produs luni seara in localitatea argeseana Schitu Golesti. Accidentul a avut loc pe DN73, in localitatea Schitu Golesti, relateazaziartop. ro. O caruta, in care se.

Un pompier care a ajutat victimele unui accident rutier, cand era in timpul sau liber, felicitat de ISU Drobeta

Plutonierul major Gabriel Liciu a fost felicitat, miercuri, de conducerea Inspectoratului, dupa ce acesta a sarit cu o zi in urma in ajutorul victimelor unui accident de circulatie, cand era timpul sau liber.

Accident rutier in Capitala, provocat de un politist local aflat sub influenta alcoolului. Acesta a fost suspendat din functie

Soferul implicat in accidentul rutier petrecut luni seara, in Capitala, este politist local. Masina pe care o conducea s-a rasturnat, dupa ce a lovit patru autovehicule parcate. Ulterior, acesta a fost suspendat din functie, dupa cum au anuntat reprezentantii autoritatilor locale.

FOTO Accident rutier pe un bulevard din Constanta. 10 masini avariate si un stalp rupt

Accidentul rutier s-a produs in noaptea de 12 spre 13 februarie pe un bulevard din Constanta, in aporopierea Garii CFR. O singura persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale.

FOTO Accident rutier grav in Constanta. Soferita unui Audi Q7 a rupt un stalp si a distrus 10 masini

Accidentul rutier s-a produs in noaptea de 12 spre 13 februarie pe un bulevard din Constanta, in zona sediului central BCR. Soferita a facut prapad pe trotuar si in parcarea bancii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3275 seconds )