Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un roman a provocat un grav accident rutier in sudul Italiei. Doi italieni si-au pierdut viata

Antena3 Antena3,
Un roman a provocat un grav accident rutier in sudul Italiei. Doi italieni si-au pierdut viata

Un roman a provocat un grav accident rutier in urma caruia doi oameni si-au pierdut viata, in sudul Italiei. Masina in care se aflau tanarul in varsta de 28 de ani si un conational a intrat pe contrasens. continuă pe Antena3

Doi romani au fost raniti intr-un atac armat, in sudul Italiei

Doi romani au fost raniti intr-un atac armat, in sudul Italiei. Potrivit jurnalistilor italieni, cei doi, soti si sotie, erau acasa, cand a avut loc atacul. Martorii spun ca doi indivizi au venit pe un.

Egipt. 30 de persoane au murit intr-un accident rutier

30 de persoane si-au pierdut intr-un accident rutier in care au fost implicate trei microbuze, pe un drum din estul Egiptului, in provincia Aswan, transmite AFP, citand surse oficiale de la Cairo. in accidentul petr.

Accident rutier grav in Arad. O femeie si cei doi copii ai sai, loviti pe trecerea de pietoni. Unul dintre copii a murit

O femeie si doi copii au fost loviti pe o trecere de pietoni de pe DN 7. Accidentul a fost produs in localitatea aradeana Barzava, de un microbuz condus de un cetatean ungar. Unul dintre copii, in varsta de un.

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a fost implicat intr-un accident rutier

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a fost implicat intr-un accident, in timp ce se indrepta, cu masina catre Romania. Potrivit presei din Republica Moldova, trei cai ar fi iesit dintr-o padure, iar unul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )