Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un roman s-a alaturat organizatiei teroriste Statul Islamic

Antena3 Antena3,
Un roman s-a alaturat organizatiei teroriste Statul Islamic

Fostul director al SIE, Teodor Melescanu, a declarat, joi, ca printre miile de europeni care au imbratisat doctrina gruparii teroriste Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care. continuă pe Antena3

Fostul sef SIE Teodor Melescanu: Un roman s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi la Europa FM ca printre miile de europeni care au devenit adepti ai doctrinei promovate de gruparea terorista Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care opereaza aceasta.

VIDEO Teodor Melescanu, fost sef SIE, la Europa FM: Un roman s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi la Europa FM ca printre miile de europeni care au imbratisat doctrina gruparii teroriste Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care opereaza aceasta.

Melescanu, fostul sef al SIE, spune ca este posibil ca un roman sa se fi alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Prezidentiabilul Teodor Melescanu, fostul sef al SIE pana saptaman atrecuta, a vorbit, joi seara, la Digi 24, despre posibilitatea ca un roman sa se fi alaturat gruparii teroriste Statul Islamic. Teodor Melescanu nu stie insa daca romanul a ajuns sa se alature jihadistilor sau s-a ratacit in drum spre comandamentul gruparii teroriste.

Noua inregistrare in care ostaticul britanic John Cantlie critica raidurile SUA in Irak, difuzata de Statul Islamic

Ostaticul britanic John Cantlie critica strategia militara dezamagitoare si predictibila a presedintelui Barack Obama in lupta impotriva organizatiei teroriste, intr-o noua inregistrare video difuzata de.

Turcia: Vom lupta impotriva gruparii Statul Islamic si a regimului Assad

Turcia va lupta impotriva militantilor gruparii Statul Islamic SI), precum si a altor organizatii teroriste, insa isi va urma in paralel obiectivul de a-l inlatura de la putere pe actalul lider sirian, Bashar al-Assad, a anuntat de curand presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Reuters.

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic va fi vazut pentru prima data, intr-un serial: Obiectivul este sa alungam teama care a pus stapanire pe oameni

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic si, totodata, calif autoproclamat, nu apare niciodata in public, insa irakienii vor avea in curand ocazia sa-l vada la televizor, intr-un serial satiric la adresa.

Raport ONU: Statul Islamic comite crime de razboi si crime impotriva umanitatii in Irak

Un raport ONU publicat joi dezvaluie faptul ca Statul islamic comite crime de razboi si crime impotriva umanitatii in Irak, relateaza AFP. in raport, care are la baza aproape 500 de interviuri, se mentioneaza.

Vaduva alba antreneaza femei kamikaze pentru Statul Islamic

Samantha Lewthwaite, asa-numita Vaduva Alba,contribuie la antrenarea tinerelor occidentale devenite membre ale grupului terorist Statul Islamic, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate britanice.

Bulgaria trimite arme si munitie kurzilor din Irak pentru a lupta impotriva jihadistilor din Statul Islamic

Bulgaria a trimis munitie si armament in valoare de aproximativ trei milioane de euro drept ajutor kurzilor din Irak, in lupta acestora impotriva jihadistilor din Statul Islamic, potrivit unui comunicat Ministreului bulgar al Apararii.

Garry Kasparov: Putin este cel mai periculos om din lume, o amenintare pentru SUA mai mare ca Statul Islamic

Garry Kasparov, cunoscut ca fiind cel mai bun jucator de sah din lume, are o noua misiune. El spera sa convinga lumea ca cea mai mare amenintare globala nu este gruparea terorista Statul Islamic, ci Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )