Libnet.ro
UNICEF

14:00

Melescanu, fostul sef al SIE, spune ca este posibil ca un roman sa se fi alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
Melescanu, fostul sef al SIE, spune ca este posibil ca un roman sa se fi alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Prezidentiabilul Teodor Melescanu, fostul sef al SIE pana saptaman atrecuta, a vorbit, joi seara, la Digi 24, despre posibilitatea ca un roman sa se fi alaturat gruparii teroriste Statul Islamic. Teodor Melescanu nu stie insa daca romanul a ajuns sa se alature jihadistilor sau s-a ratacit in drum spre comandamentul gruparii teroriste. continuă pe România Liberă

Fostul sef SIE Teodor Melescanu: Un roman s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi la Europa FM ca printre miile de europeni care au devenit adepti ai doctrinei promovate de gruparea terorista Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care opereaza aceasta.

VIDEO Teodor Melescanu, fost sef SIE, la Europa FM: Un roman s-a alaturat gruparii teroriste Statul Islamic

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat joi la Europa FM ca printre miile de europeni care au imbratisat doctrina gruparii teroriste Statul Islamic se afla si un roman care a plecat catre zonele in care opereaza aceasta.

Fostul sef SIE Teodor Melescanu sustine ca dosarul MicrosoftGate de Romania a pornit de la FBI

Cercetarile in dosarul de coruptieComisioane de milioane la nivel inalt, in care DNA a cerut inceperea urmaririi penale pentru noua ministri romani,nu au pornit din Romania, ci din Statele Unite ale Americii, de la o ancheta FBI, a declarat duminica fostul sef al SIE, Teodor Melescanu, la Digi24.

Fostul sef al ITM Satu Mare, pus sub control judiciar, dupa ce s-a ocupat de consultanta la doua firme care ii apartineau

Fostul sef al Inspectoratului de Munca Satu Mare a fost pus sub control judiciar, dupa ce a oferit consultanta unor firme pentru proiecte europene, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )