Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vaduva alba antreneaza femei kamikaze pentru Statul Islamic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vaduva alba antreneaza femei kamikaze pentru Statul Islamic

Samantha Lewthwaite, asa-numita Vaduva Alba,contribuie la antrenarea tinerelor occidentale devenite membre ale grupului terorist Statul Islamic, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate britanice. continuă pe Wall-Street Ro

Vaduva alba antreneaza femei kamikaze pentru SI

Samantha Lewthwaite, asa-numita Vaduva Alba,contribuie la antrenarea tinerelor occidentale devenite membre ale grupului terorist Statul Islamic, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate britanice.

O britanica face parte din conducerea grupului terorist Stat Islamic si antreneaza femei-kamikaze

Vaduva unuia dintre autorii atentatului sinucigas comis la Londra in 2005 contribuie la antrenarea tinerelor occidentale devenite membre ale grupului terorist Stat Islamic, afirma surse din cadrul serviciilor de.

Bulgaria trimite arme si munitie kurzilor din Irak pentru a lupta impotriva jihadistilor din Statul Islamic

Bulgaria a trimis munitie si armament in valoare de aproximativ trei milioane de euro drept ajutor kurzilor din Irak, in lupta acestora impotriva jihadistilor din Statul Islamic, potrivit unui comunicat Ministreului bulgar al Apararii.

Garry Kasparov: Putin este cel mai periculos om din lume, o amenintare pentru SUA mai mare ca Statul Islamic

Garry Kasparov, cunoscut ca fiind cel mai bun jucator de sah din lume, are o noua misiune. El spera sa convinga lumea ca cea mai mare amenintare globala nu este gruparea terorista Statul Islamic, ci Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse.

UNESCO: Statul Islamic distruge situri istorice si vinde relicve pentru a se finanta

Teroristii din Statul Islamic SI) distrug siturile istorice din Irak si vand relicvele gasite in acesteapentru a-si finanta operatiunile, au anuntat experti si diplomati UNESCO.

Turcia: Vom lupta impotriva gruparii Statul Islamic si a regimului Assad

Turcia va lupta impotriva militantilor gruparii Statul Islamic SI), precum si a altor organizatii teroriste, insa isi va urma in paralel obiectivul de a-l inlatura de la putere pe actalul lider sirian, Bashar al-Assad, a anuntat de curand presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Reuters.

Serial irakian de comedie care isi bate joc de Statul Islamic: tatal califului Al-Baghdadi este chiar dracul

Pe masura ce fortele irakiene se chinuie sa invinga grupul terorist Statul Islamic SI), Bagdadul isi conduce propriul razboi impotriva teroristilor printr-un serial de comedie. Creatorii serialului sustin ca ridiculizarea SI poate ajuta la distrugerea mitului potrivit caruia liderul Abu Bakr al-Baghdadi ar poseda o rautate supranaturala.

Barack Obama recunoaste ca SUA au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a declarat recent ca Statele Unite au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea jihadista Statul Islamic, informeaza CBS News.

VIDEO Statul Islamic difuzeaza a treia inregistrare cu jurnalistul britanic John Cantlie: Statul Islamic saluta intalnirea cu trupele slab pregatite ale lui Obama

O a treia intregistrare cu jurnalistul britanic John Cantlie, capturat in urma cu aproape doi ani de militantii Statului Islamic, a fost difuzata pe internet. La fel ca in filmele anterioare, imaginile il arata pe Cantlie, in varsta de 43 de ani, stand la un birou imbracat intr-un costum portocaliu, relateaza The Guardian. Este neclar cand a fost realizat filmul, care dureaza cinci minute si jumatate.

Pentagonul cere rabdare: Nu putem bombarda Statul Islamic la intamplare

Armata americana nu poate bombarda organizatia Stat Islamic la intamplare, a subliniat marti Pentagonul, care a cerut rabdare strategica pentru a-i invinge pe combatantii jihadisti. Nimeni nu a spus ca.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )