Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un roman suspectat de legaturi cu Statul Islamic este cautat in Bulgaria

B1 B1,
Un roman suspectat de legaturi cu Statul Islamic este cautat in Bulgaria

Serviciile de securitate bulgare sunt in cautarea unui roman si a unei frantuzoaice, ambii fiind suspectati ca au legaturi cu miscarea jihadista Statul Islamic, noteaza site-ul sofiaglobe. com, care citeaza. continuă pe B1

Islamist roman suspectat de legaturi cu reteaua terorista Stat Islamic, cautat in Bulgaria

Serviciile de securitate din Bulgaria cauta un cetatean roman si o tanara din Franta suspectati de legaturi cu reteaua terorista Stat Islamic, informeaza Televiziunea publica bulgara BNT).

Presa: Roman banuit de legaturi cu Statul Islamic, cautat in Bulgaria

Masurile de securitate din Bulgaria au fost intarite in locurile publice frecventate mai des de mai multe persoane, dupa informatii potrivit carora politia cauta doua persoane suspectate de legaturi cu Statul Islamic, a informat televiziunea bulgara bTV, citata de novinite. com.

UPDATE Romanulcautat in Bulgaria, banuit de falsificare de documente - surse diplomatice / Presa bulgara a sustinut ca acesta era suspect de legaturi cu Statul Islamic / Pe cartea de identitate a barbatului, prezentata de media bulgara, CNP-ul incepe cu

Barbatul cautat de politia bulgara este suspectat de falsificare de documente, au declarat Hotnews. ro surse diplomatice. Mare parte din media de la sud de Dunare a sustinut duminica faptul ca acesta si o detinatoare de pasaport francez erau cautati pentru presupuse legaturi cu organizatia Statul Islamic.

A incercat sa scape de teroristii de la Statul Islamic deghizandu-se in femeie, dar a fost capturat. Ce a urmat te va ingrozi

Un barbat care a incercat sa evadeze din randurile teroristilor de la Statul Islamic din Irak, imbracandu-se in burqa, valul cu care femeile arabe isi acopera fata si trupul, a fost.

Confruntari VIOLENTE in Siria: Zeci de morti intr-o singura zi. Cati luptatori a pierdut Statul Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) desfasoara atacuri violente impotriva rebelilor din provincia siriana Alep nord). Pana in prezent au decedat circa 50 de persoane, cu pierderi in ambele tabere.

Statul Islamic planuia asasinarea Reginei Elisabeta a II-a si a printului Charles: Planul, care urma sa fie pus in aplicare pe 15 august, a fost dejucat de Scotland Yard si de MI5

Statul Islamic planuia asasinarea reginei Elisabeta a II-a si a printului Charles. Complotul trebuia sa aiba loc cu ocazia ceremoniilor care au marcat incheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial, dar a fost.

Aproape 150 de crestini au fost rapiti in Siria de catre gruparea Statul Islamic

Statul Islamic a rapit aproximativ 150 de persoane, crestini, dupa cucerirea orasului sirian Qaryatain. Potrivit organizatiilor umanitare, 300 de familii au reusit sa fuga, dar undeva intre 140 si 150 de.

Zeci de crestini din Siria, luati ostatici de Statul Islamic

Militanti din cadrul gruparii jihadiste Statul Islamic SI) au luat ostatice zeci de familii de crestini, dupa ce au cucerit Qaryatain, un oras strategic din provincia siriana Homs centru), a anuntat vineri un ONG, relateaza Reuters in pagina electronica.

Statul Islamic a executat 19 femei pentru ca au refuzat sa faca sex cu jihadisti

Gruparea terorista Statul Islamic a executat 19 femei in orasul irakian Mosul, aflat sub controlul ei, pentru ca au refuzat sa faca sex cu luptatorii, sustine un oficial kurd.

Sute de crestini din Siria, luati OSTATICI de Statul Islamic

Militanti din cadrul gruparii jihadiste Statul Islamic SI) au luat ostatice zeci de familii de crestini, dupa ce au cucerit Qaryatain, un oras strategic din provincia siriana Homs centru).

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )