Libnet.ro
UNICEF

18:00

O romanca din Italia a trecut prin iad din cauza iubitului: Daca nu faci ce-ti spun, te omor!

Antena3 Antena3,
O romanca din Italia a trecut prin iad din cauza iubitului: Daca nu faci ce-ti spun, te omor!

O romanca in varsta de 33 de ani a fost sechestrata, abuzata sexual, amenintata cu moartea si batuta de catre barbatul de origine bulgara alaturi de care locuia. Dupa ce a reusit sa scape din iad,. continuă pe Antena3

Roxana Ionescu si iubitul, aniversare in spital. Tinu Vidaicu a trecut prin momente cumplite FOTO

Roxana Ionescu si iubitul ei, Tinu Vidaicu, au avut parte de o aniversare in spital. Partenerul vedetei a trecut prin momente cumplite. Roxana Ionescu si iubitul, Tinu Vidaicu, aniversare in spital Roxana Ionescu 34 de ani) traieste de cinci ani o poveste de dragoste cu afaceristul Tinu Vidaicu. Vedeta a ramas insarcinata la inceputul anului .

in casa romanului din Italia se petreceau lucruri de neimaginat. Adevarul a iesit in sfarsit la iveala intr-o zi. Nu a mai putut sa rabde!

In casa romanului din Italia se petreceau lucruri infioratoare. intr-o zi, adevarul a iesit la iveala, dupa ce fiica sa vitrega, in varsta de noua ani, i-a facut o marturisire inspaimantatoare mamei.

Faze tari: Un roman din Italia s-a dat drept milionar si a pus la cale un plan prin care sa fure un ceas de colectie, de 120.000 de euro; Cum Instagram te lasa sa cumperi sclavi direct de pe platforma

Detaliul surprinzator, scos la iveala dupa analizarea mumiei unei pisici din Egiptul Antic. Felina avea trei cozi si cinci picioare. Un barbat a murit dupa ce a mancat 41 de oua. Pariul pus din cauza unui scandal i-a fost fatal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )