Libnet.ro
UNICEF

21:45

Romanca din Marea Britanie, apel pentru gasirea unui barbat atragator cu care a flirtat intr-un Lidl: Cine si unde esti?

Antena3 Antena3,
Romanca din Marea Britanie, apel pentru gasirea unui barbat atragator cu care a flirtat intr-un Lidl: Cine si unde esti?

O romanca stabilita in Marea Britanie a facut un apel pe retelele de socializare pentru a-l gasi pe barbatul atragator cu care a flirtat recent intr-un supermarket Lidl. Tanara pe nume Ana Palmer povesteste ca a schimbat cateva priviri cu barbatul misterios in timp ce isi facea cumparaturile la supermarketul situat in Tavistock, Devon. continuă pe Antena3

Asistenta romanca, imaginea sistemului de sanatate din Marea Britanie: Nu m-as mai intoarce in Romania pentru ca pot fi orice vreau aici. Cum a devenit celebra in toata lumea

Claudia Anghel, o asistenta romanca care lucreaza de 7 ani in Marea Britanie, a devenit imaginea sistemului national de sanatate din aceasta tara. Claudia a aparut pe bannere uriase in toata tara, iar povestea ei a facut inconjurul lumii.

Medic roman din Marea Britanie: Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID, foarte greu de suportat. Parerile medicale sunt spurcate in cel mai murdar mod de oameni care nu au legatura cu medicina

Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID este unul interesant, in sensul de penibil, adica provoaca stari extrem de neplacute, cu efect nedorit, foarte greu de suportat, afirma Tudor Toma, medic pneumolog roman stabilit in Marea Britanie. El subliniaza ca in tara noastra parerile medicale sunt ori non existente, ori sunt spurcate in cel mai murdar mod posibil de oameni care nu au nicio legatura cu medicina si care uita ca injurand in public nu fac decat sa se eticheteze pe sine.

Marea Britanie a facut apel la voluntari din randurile minoritatilor etnice pentru testarea vaccinului sau anti-COVID-19

Marea Britanie a indemnat luni persoane in varsta si voluntari din grupuri ale minoritatilor asiatice si de culoare sa se inscrie intr-un registru pentru testarea vaccinului sau impotriva COVID-19, in incercarea de a stimula eforturile pentru gasirea unui vaccin eficient impotriva bolii care sa ofere protectie si grupurilor cu risc ridicat, relateaza Reuters.

Marea Britanie impune o carantina de 14 zile persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari

Marea Britanie va impune intrarea in carantina pentru o perioada de 14 zile a tuturor persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari, a anuntat joi ministrul Transporturilor, Grant Shapps, din cauza cresterii ratelor de infectare cu Covid-19, transmite Reuters.

Marea Britanie anunta ca nu recunoaste rezultatele alegerilor din Belarus

Marea Britanie anunta ca nu recunoaste rezultatele alegerilor prezidentiale din Belarus, care s-au desfasurat pe 9 august si in care a invins actualul presedinte Aleksandr Lukasenko. Anuntul a fost publicat pe site-ul Guvernului de la Londra.

Brexit la zi: Marea Britanie se scufunda, visand la statutul de actor global sau la Alianta anglofona

Marea Britanie se confrunta cu perioada finala a negocierii acordurilor Brexit, fara perspective reale de a ajunge la un acord cu UE in timp util. intre timp, cu riscul de a cadea intre sine la 31 decembrie 2020, problemele tehnico-administrative sunt atat de importante incat controlul frontierei si vama vor intra in activitate cu 6 luni intarziere, daca nu chiar 9, la 1 decembrie 2021, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Marea Britanie trece prin cea mai grava criza economica din ultimii 65 de ani

Marea Britanie a intrat in cea mai profunda recesiune, cifrele oficiale aratand la mijlocul acestei .

Marea Britanie impune o carantina de 14 zile persoanelor venite din mai multe regiuni. Care sunt tarile vizate

Din cauza cresterii cazurilor de infectare cu COVID-19 la nivel mondial, Marea Britanie va impune carantina de 14 zile tuturor persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari, a anuntat ministrul Tr.

Comisia Europeana, discutii preliminare cu Johnson Johnson pentru achizitionarea unui potential vaccin anti-coronavirus. Ce a declarat Ursula von der Leyen

Comisia Europeana a anuntat ca a incheiat, joi, o serie de discutii preliminare cu Johnson Johnson pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19. Tratativele au venit in completarea unui.

Comisia Europeana a incheiat o serie de noi discutii pentru garantarea unui viitor vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a incheiat azi o serie de discutii preliminare cu Johnson and Johnson pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19, a transmis institutia intr-un comunicat de presa. La finalul lunii iulie au avut deja loc o serie de demersuri pozitive cu Sanofi-GSK. Contractul avut in vedere cu Johnson and Johnson ar prevedea posibilitatea ca toate statele membre ale UE sa achizitioneze vaccinul, precum si sa il doneze tarilor cu venituri mici si medii sau sa il redirectioneze catre tarile SEE. Este preconizat ca, odata ce un vaccin se dovedetete a fi sigur si eficace impotriva COVID-19, Comisia ar dispune de un cadru contractual pentru achizitionarea initiala a 200 de milioane de doze, in numele tuturor statelor membre ale UE, precum si pentru o posibila achizitionare ulterioara a pana la 200 de milioane de doze suplimentare, conform news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )