Libnet.ro
UNICEF

17:45

Romania va acoperi integral consumul de gaze pentru Republica Moldova in 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania va acoperi integral consumul de gaze pentru Republica Moldova in 2019

Romania va acoperi integral nevoile Republicii Moldova in privinta consumului de gaze naturale in 2019, iar interconectarea retelelor energetice este vitala in relatia cu aceasta tara, a declarat presedintele Traian Basescu, la intalnirea cu diplomatii. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu, mesaj pentru Republica Moldova, de Ziua Independentei: Aspiratiile sale europene vor fi mereu proiectul meu de suflet

Presedintele Traian Basescu a transmis miercuri un mesaj presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova, in care arata ca aspiratiile europene si.

Gazoductul Iasi-Ungheni, inaugurat in Republica Moldova de premierii Victor Ponta si Iurie Leanca

Premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova au inaugurat, miercuri, gazoductul Iasi-Ungheni, in cadrul unei vizite oficiale pe care prim-ministrul Romaniei a facut-o in Republica Moldova. Ponta a d.

Basescu: in 2019 vom putea acoperi integral nevoile Republicii Moldova pentru consumul de gaze naturale

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la intalnirea cu diplomatii romani, ca din 2019 Romania va putea acoperi integral nevoile Republicii Moldova in privinta consumului de gaze naturale, interconectarea retelelor energetice fiind vitala in relatia cu aceasta tara.

SUA felicita Romania si Republica Moldova pentru inauguarea gazoductului Iasi-Ungheni

Statele Unite au felicitat miercuri Romania si Republica Moldova pentru inaugurarea conductei de gaze naturale Iasi-Ungheni, care va spori securitatea energetica in regiune, in opinia deplomatiei americane.

Republica Moldova marcheaza 23 de ani de la independenta lansand gazoductul Iasi-Ungheni

Republica Moldova marcheaza miercuri 23 de ani de la proclamarea independentei prin lansarea conductei de gaze naturale Iasi-Ungheni, care va asigura legatura intre sistemele de transport al gazelor naturale intre.

Romania si Germania cauta noi modalitati pentru a-i sprijini pe agricultorii din Republica Moldova

Daniel Constantin, ministrul roman al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a anuntat ca va veni la Chisinau impreuna cu omologul sau german pentru a cauta, alaturi de ministrul moldovean Vasile Bumacov, modalitati de a sprijini Republica Moldova.

Accident grav in Romania. O familie din Republica Moldova a ajuns la spital, dupa ce autoturismul lor a intrat in coliziune cu un TIR

O familie din Republica Moldova - sot, sotie si fiul lor de 13 ani - a fost ranita si a ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce barbatul a adormit la volan, iar autoturismul in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autotren ce circula regulamentar, a informat comisarul Camelia Tuduce, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

ANRE: 2% importuri de gaze pentru companii, in septembrie

Gazele de import vor avea o pondere de doar 2% in consumul intern al tarii, atat in cazul populatiei, cat si in ceea ce-i priveste pe consumatorii industriali, se arata in anuntul ANRE reglementatorul pietei de energie) privind structura amestecului de gaze pentru luna septembrie.

Astazi au inceput Zilele Diasporei din Republica Moldova

Timp de trei zile, reprezentantii diasporei vor avea ocazia sa participe la mai multe actiuni de informare si la activitati cultural-artistice organizate de Biroul pentru relatii cu diaspora cu ocazia lansarii Zilelor Diasporei in Republica Moldova.

Caile ferate din Republica Moldova vor fi modernizate in cadrul unui proiect investitional de 100 de milioane de euro

Un proiect investitional pentru modernizarea retelei feroviare din Republica Moldova, in valoare de 100 de milioane de euro, va fi implementat cu suportul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare si Bancii Europene pentru Investitii.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )