Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania are oportunitatea de a deveni destinatia preferata de investitori in Europa de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania are oportunitatea de a deveni destinatia preferata de investitori in Europa de Est

Romania are oportunitatea de a deveni destinatia preferata de investitori in Europa de Est, in contextul in care acestia devin nelinistiti de politicile noului guvern al Poloniei, tara est-europeana cu cea mai buna evolutie in ultimii ani, considera. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Finantelor crede ca Romania poate deveni destinatia preferata de investitori in Europa de Est

Romania are oportunitatea de a deveni destinatia preferata de investitori in Europa de Est, in contextul in care acestia devin nelinistiti de politicile noului guvern al Poloniei, tara est-europeana cu cea mai buna evolutie in ultimii ani, considera ministrul Finantelor, Anca Dragu, potrivit Mediafax.

Interviu cu profesorul Mihail E. Ionescu: Romania are nevoie urgenta de o flota militara proprie

Militarizarea Crimeii constituie o amenintare directa pentru securitatea Romaniei, explica profesorul Mihail E. Ionescu, directorul Centrului pentru Studii Est-Europene si Asiatice. Romania are deci nevoie de o flota proprie, este o urgenta, sustine profesorul, amintind ca acest lucru este cerut de NATO, care spune ca statele membre trebuie sa reziste primelor lovituri pana la sosirea fortelor aliate, indiferent daca e vorba despre confruntari terestre sau maritime.

Ministrul de Finante: Romania este o destinatie atractiva pentru investitori, in regiune

Ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, crede ca exista sansa ca Romania sa devina destinatia favorita pentru investitii in Europa de Est, in conditiile in care politicile adoptate de noul Guvern polonez, performerul din anii anteriori, i-au dezamagit pe investitori, informeaza Bloomberg.

Caru' cu Vedete: Felix Baumgartner, mai indraznet cu nudurile Mihaelei Radulescu decat ea insasi. El a aratat tot; Alexandra Stan: Vreau sa fac dragoste inainte sa mor!; Beyonce de Romania are probleme! I-au picat greu silicoanele

Scadalul cu Pelinel are urmari: Borcea divorteaza de Alina!De mai bine de doua saptamani, Cristi Borcea e pus la zid si obligat sa aleaga. Mariah Carey - Planuri pentru o nunta grandioasa in aceasta vara. Mariah Carey este in al 9-lea cer dupa ce a fost ceruta in casatorie saptamana.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1875 seconds )