Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romania a atras 3 miliarde euro de pe pietele externe la costuri avantajoase

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a atras 3 miliarde euro de pe pietele externe la costuri avantajoase

Fondurile aferente emisiunii de euroobligatiuni in valoare de 3 miliarde euro, lansata in data de 27 martie 2019 pe pietele financiare internationale, au fost incasate cu succes, astazi, de catre Ministerul Finantelor Publice. Suma atrasa prin aceasta emisiune va consolida rezerva in lei si in valuta existenta in prezent in Trezoreria Statului, la un nivel care acopera peste 7 luni din necesarul de finantare al anului 2019. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTERUL FINANTELOR: Romania a atras 3 miliarde euro de pe pietele externe

Ministerul Finantelor a incasat joi fonduri in valoare de 3 miliarde de euro aferente emisiunii de euroobligatiuni lansate in 27 martie pe pietele internationale iar suma va consolida rezerva existenta in Trezoreria Statului la un nivel care acopera peste 7 luni din necesarul de finantare al anului 2019, informeaza institutia.

De unde provin investitorii care au imprumutat statul cu 3 miliarde euro. MFP mai vrea sa atraga inca 1,25 miliarde euro

Romania a imprumutat euroobligatiuni de 3 miliarde euro, pe 27 martie, de pe pietele financiare internationale. Au fost trei transe, de 7 ani, 15 ani si 30 de ani, iar dobanzile de 2%, 3,5% si 4,65%. Au fost interesati peste 450 de investitori. De asemenea, MFP anunta ca mai vrea sa atraga inca 1,25 miliarde euro, in cea de-a doua parte a anului. Vezi mai jos care au fost costurile in ultimii ani.

Cine sunt cei de la care Guvernul a imprumutat 3 miliarde euro

Ministerul Finantelor a anuntat, joi, ca a incasat cu succes fondurile aferente emisiunii de euroobligatiuni in valoare de 3 miliarde euro, lansata in data de 27 martie 2019 pe pietele financiare internationale.

Producatorul de cafea Lavazza a avut venituri de 1,87 miliarde euro in 2018, in crestere cu 9%

Producatorul italian de cafea Lavazza a raportat venituri de 1,87 miliarde euro in 2018, in crestere cu 9,3% fata de anul anterior, ca urmare a achizitiilor facute in 2017, Nims, Kicking Horse si ESP, dar si a vanzarilor inregistrate in pietele din.

Thales finalizeaza procesul de achizitie a companiei Gemalto pentru 4,8 miliarde euro

Grupul francez Thales a anuntat, astazi, ca a finalizat achizitia companiei olandeze Gemalto, pentru 4,8 miliarde euro, si a devenit lider global in identitate si securitate digitala .

POTRIVIT SOCIAL-DEMOCRATILOR: Guvernul va aloca 1,3 miliarde euro pentru alocatiile copiilor in acest an

ACTUALIZARE Social-democratii: Copiii ar fi primit alocatiile majorate inca de luna trecuta daca Iohannis nu ar fi fost primul presedinte din istoria Romaniei care a blocat bugetul propriei tari ------ Guvernul va aloca in total 1,3 miliarde euro pentru plata alocatiilor pentru copii anul acesta, au anuntat, astazi, reprezentantii Partidului Social Democrat.

PENTRU MAI MULTE PROIECTE DE INFRASTRUCTURA DE LA NOI CE a aprobat finantari de circa doua miliarde euro

Comisia Europeana a aprobat finantari de aproape doua miliarde de euro pentru mai multe proiecte de infrastructura din Romania care vizeaza transportul public din Bucuresti, litoralul Marii Negre si sistemul de aprovizionare cu apa din judetul Timis.

DE LA 32,49 MILIARDE EURO LA 32,03 MILIARDE EURO Rezervele noastre valutare au scazut usor in martie

Rezervele noastre valutare au scazut usor, in martie, la 32,03 miliarde de euro de la 32,49 miliarde de euro, potrivit unui comunicat transmis de Banca Nationala a Romaniei BNR).

FEDERATIA ACUE: Retelele noastre de distributie a energiei necesita investitii de 10 miliarde euro

Retelele de distributie a energiei din tara noastra necesita un efort investitional de peste 10 miliarde de euro, pe termen lung, pentru inlocuirea infrastructurii cu durata de viata depasita, in vederea reducerii decalajelor fata de media UE, estimeaza Federatia Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE).

POTRIVIT ACUE: Retelele de electricitate au nevoie de investitii de peste 10 miliarde euro

Retelele de transport si distributie a energiei electrice au nevoie de investiti de peste 10 miliarde de euro pentru inlocuirea infrastructurii cu durata de viata depasita, potrivit unui comunicat al Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE).

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )