Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, in clasamentul CNN al celor mai atractive destinatii turistice din 2016

România Liberă România Liberă,
Romania, in clasamentul CNN al celor mai atractive destinatii turistice din 2016

Tot mai multi experti in turism creioneaza deja cele mai bune recomandari pentru 2016, iar CNN a inclus Romania intr-un top 16 al celor mai promitatoare destinatii turistice pentru anul ce vine. continuă pe România Liberă

Topul celor mai piratate filme in 2015 VIDEO

Interstellar: Calatorind prin univers, Furios si iute 7 si Jurassic World se numara printre cele mai piratate zece filme din acest an, descarcarile online ilegale fiind in continua crestere, informeaza revista Variety in editia sa electronica, citata de Mediafax.

Germania, o retrospectiva a celor mai importante evenimente din 2015 / Partea I (ianuarie - iunie): Cuvantul anului, Refugiatii

Cuvantul anului in Germania a fost Refugiati. El a fost cel mai intens folosit si a provocat cea mai ampla dezbatere, in 2015, in contextul migratiei provocate de razboaiele din Orientul Mijlociu. Insa in afara de milionul de refugiati carora Mamma Merkel le-a deschis bratele, Germania s-a confruntat cu multe alte probleme, nationale si internationale, care au afectat nu doar segmente largi de populatie, ci si structuri institutionale, declansand mecanisme si legi noi. La finele anului 2015, la 70 de ani de la incheierea celui de-al doilea Razboi, economia Germaniei duduie si locomotiva Europei trage euro dupa ea.

Topul celor mai amuzante virale din 2015 VIDEO

O parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, se numara printre cele mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, potrivit unei liste intocmite de site-ul contactmusic. com si citata de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )