Libnet.ro
UNICEF

10:30

Romania falocratica: Monumentul Unirii de la Alba Iulia, comparat cu un penis de catre internauti (FOTO)

B1 B1,
Romania falocratica: Monumentul Unirii de la Alba Iulia, comparat cu un penis de catre internauti (FOTO)

Proaspat inauguratul Monument al Marii Uniri de la Alba Iulia are parte de o mediatizare neobisnuita pe popularul site web 9gag. com. Administratorii platformei au publicat o fotografie trucata, in. continuă pe B1

Ironii pe un site strain cu o poza trucata a Monumentului Unirii din Alba Iulia: Un penis gigantic colorat in albastru

Proaspat inauguratul Monument al Marii Uniri de la Alba Iulia are parte de o mediatizare neobisnuita pe un site strain foarte popular.

FOTO Imagini feerice cu Monumentul si Podul Unirii de la Alba Iulia. Orasul Marii Uniri este pregatit pentru sarbatoarea Centenarului

Cele mai spectaculoase investitii dedicate Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia, Monumentul Unirii si Podul Unirii, au fost finalizate. Imagini nocturne cu cele doua proiecte finantate de Ministerul Culturii arata faptul ca zona s-a transformat radical si va fi un punct de atractie turistica.

Organizatorii Marsului Unirii de la Alba Iulia dezmint organizarea unui protest in ziua de 1 Decembrie

Oraganizatorii Marsului Unirii de la Alba Iulia, la care sunt asteptati peste 10. 000 de participanti, sustin ca nu vor organiza niciun protest in data de 1 Decembrie.

Guvernul confirma organizarea sedintei solemne la Alba Iulia, in Sala Unirii. Cand va veni Viorica Dancila in cel mai liberal judet din Romania

Guvernul Romaniei a confirmat marti, 27 noiembrie, organizarea la Alba Iulia a unei sedinte solemne de Guvern. Reuniunea membrilor Guvernului va avea loc joi, 29 noiembrie, cu 2 zile inainte de sarbatoarea Centenarului.

MINISTRUL CULTURII, LA MONUMENTUL MARII UNIRI DE LA ALBA IULIA: Lucrarea sculptorului Mihai Buculei arata impresionant

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer-Daniel Breaz, a facut, ieri, o vizita de lucru la Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia si a spus ca lucrarea sculptorului Mihai Buculei arata impresionant.

Vizita de lucru a Ministrului Culturii, Valer-Daniel Breaz, la Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer-Daniel Breaz, a efectuat, sambata, o vizita de lucru la Alba Iulia, pentru a verifica stadiul lucrarilor Monumentului Marii Uniri, opera a sculptorului Mihai Buculei, insotit de Prefectul judetului Alba, Danut Halalai si de reprezentantul Tobimar, Todor Florin.

Programul premierului Viorica Dancila la Alba Iulia unde va conduce o sedinta solemna de Guvern la Sala Unirii

Premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului participa joi, 29 noiembrie, la o sedinta solemna de Guvern, in Sala Unirii, din Alba Iulia.

Programul premierului Viorica Dancila la Alba Iulia. Seful Guvernului va conduce o sedinta solemna de Guvern la Sala Unirii

Premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului participa joi, 29 noiembrie, la o sedinta solemna de Guvern, in Sala Unirii, din Alba Iulia.

Programul premierului Viorica Dancila la Alba Iulia. Sefa Executivului va conduce o sedinta solemna de Guvern la Sala Unirii

Premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului participa joi, 29 noiembrie, la o sedinta solemna de Guvern, in Sala Unirii, la Alba Iulia.

100 romani din Covasna au pornit cu carutele catre Alba Iulia. Cati kilometri strabat pentru a reface Drumul Unirii

100 de romani din judetul Covasna au plecat cu carutele duminica, 25 noiembrie, din localitatea Valcele, judetul Covasna, catre Alba Iulia, pentru a participa la Centenarul Marii Uniri. Prin localitatile prin care merg carutasii, imbracati in straie populare romanesti, sunt primiti cu paine si sare de catre autoritati, dar si militari, care flutura steagurile in fata lor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )