Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romania - Grecia /Surprize de la Smiley si Pavel Bartos pentru fanii care vin la stadion

Adevărul Adevărul,
Romania - Grecia /Surprize de la Smiley si Pavel Bartos pentru fanii care vin la stadion

Federatia a pregatit si o surpriza fanilor care vor veni la meciul cu Grecia, programat luni, de la ora 21. incepand cu ora 17:00, se vor deschide portile la Arena Fanilor. continuă pe Adevărul

Meciul Romania - Grecia prelungeste programul transportului in comun din Capitala

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca mijloacele de transport in comun din Capitala vor avea program prelungit, luni, in ziua meciului Romania - Grecia, contand pentru.

Romania - Grecia / Torje se teme de reactia fanilor: S-a mai intamplat

O victorie a tricolorilor in partida Romania - Grecia, de luni ora 21. 45) ne-ar apropia si mai mult de calificarea la Euro 2016.

Romania - Grecia /Anghel Iordanescu a explicat de ce crede ca Grecia este cea mai buna echipa din grupa

Romania va intilni Grecia, luni, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala si o victorie ne poate apropia si mai mult de Euro 2016.

LIVE Romania - Grecia in preliminariile EURO 2016 (21:45)

Romania intalneste Grecia, luni seara de la 21:45 live text pe onlinesport. ro, intr-o partida din preliminariile EURO 2016. Romania este neinvinsa in Grupa F, in timp ce Grecia nu a castigat niciun punct si este lanterna rosie cu doua puncte.

Proiect destinat suporterilor, la meciul Romania - Grecia

Federatia Romana de Fotbal si Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES vor realiza, in cadrul parteneriatului dintre cele doua institutii, un studiu ce va ajuta la conturarea profilului suporterilor,.

Brigada din Belarus la meciul Romania-Grecia

UEFA a anuntat cine va arbitra partida dintre Romania si Grecia din preliminariile EURO 2016, meci programat pe 7 septembrie la Bucuresti pe Arena Nationala.

VIDEO. Motiv de bucurie pentru fanii cantaretei Anda Adam. Artista a lansat un single

Cantareata Anda Adam, insarcinata in sapte luni, a lansat, miercuri, un single in limba engleza, Save Me Tonight, pentru care a filmat si un videoclip. Artista interpreteaza refrenul melodiei in limba araba.

LIVE TEXT Ungaria - Romania: ora 21.45, meci decisiv pentru tricolori in preliminariile Euro 2016. AVANCRONICA partidei

Romania intalneste Ungaria, in etapa a 7-a a preliminariilor Euro 2016, vineri, de la ora 21. Partida, una de o importanta majora pentru stabilirea liderului grupei F, se anunta un duel strans si se va desfasura pe cea mai noua arena din tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )