Libnet.ro
UNICEF

23:00

Meciul Romania - Grecia prelungeste programul transportului in comun din Capitala

Antena3 Antena3,
Meciul Romania - Grecia prelungeste programul transportului in comun din Capitala

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca mijloacele de transport in comun din Capitala vor avea program prelungit, luni, in ziua meciului Romania - Grecia, contand pentru. continuă pe Antena3

Brigada din Belarus la meciul Romania-Grecia

UEFA a anuntat cine va arbitra partida dintre Romania si Grecia din preliminariile EURO 2016, meci programat pe 7 septembrie la Bucuresti pe Arena Nationala.

Proiect destinat suporterilor, la meciul Romania - Grecia

Federatia Romana de Fotbal si Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES vor realiza, in cadrul parteneriatului dintre cele doua institutii, un studiu ce va ajuta la conturarea profilului suporterilor,.

Romania - Grecia /Surprize de la Smiley si Pavel Bartos pentru fanii care vin la stadion

Federatia a pregatit si o surpriza fanilor care vor veni la meciul cu Grecia, programat luni, de la ora 21. incepand cu ora 17:00, se vor deschide portile la Arena Fanilor.

Romania - Grecia / Torje se teme de reactia fanilor: S-a mai intamplat

O victorie a tricolorilor in partida Romania - Grecia, de luni ora 21. 45) ne-ar apropia si mai mult de calificarea la Euro 2016.

Romania - Grecia /Anghel Iordanescu a explicat de ce crede ca Grecia este cea mai buna echipa din grupa

Romania va intilni Grecia, luni, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala si o victorie ne poate apropia si mai mult de Euro 2016.

LIVE Romania - Grecia in preliminariile EURO 2016 (21:45)

Romania intalneste Grecia, luni seara de la 21:45 live text pe onlinesport. ro, intr-o partida din preliminariile EURO 2016. Romania este neinvinsa in Grupa F, in timp ce Grecia nu a castigat niciun punct si este lanterna rosie cu doua puncte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )