Libnet.ro
UNICEF

12:15

Romania, lovita de canicula! Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani

Antena3 Antena3,
Romania, lovita de canicula! Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru urmatoarele saptamani. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi caniculare in majoritatea regiunilor saptamana aceasta, apoi urmeaza o saptamana marcata de instabilitate. continuă pe Antena3

Vara se termina cu temperaturi scazute! Prognoza ANM pentru urmatoarele 4 saptamani

Potrivit meteorologilor, vara se va incheia cu temperaturi scazute, in special in nordul tarii. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani.

Prognoza meteo: Romania, lovita de canicula si furtuni violente. Unde se anunta vreme rea si cand se racoreste

Canicula loveste din nou sudul Romaniei, in timp ce in vestul tarii va fi maturat de furtuni. Meteorologii anunta vreme calduroasa in urmatoarele zile, pe arii restranse chiar caniculara. Indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati.

Prognoza meteo, azi, 21 august 2020. Vremea va deveni predominant frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru vineri, 21 august 2020. Potrivit acesteia, vremea va deveni predominant frumoasa. Temperaturile maxime se vor situa.

Prognoza meteo, azi, 23 august 2020. Temperaturi caniculare in aceasta parte a tarii

Prognoza meteo pentru ziua de duminica, 23august 2020, aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a.

Prognoza meteo, azi, 22 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toata tara

Prognoza meteo pentru ziua de sambata, 22 august 2020 aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a teritoriului,.

Alerta ANM! Ploi si vijelii in jumatate de tara! Restul zonelor vor fi lovite de canicula. Prognoza METEO 24 august 2020

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica fara cod de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila de duminica, 23 august, ora 13. 00, pana miercuri, 26 august, ora 06.

Alerta meteo ANM. Vin ploile de luni: temperaturile scad in toata tara. Ce se intampla in Bucuresti

ANM a emis o noua alerta meteo! Vin ploilen iar temperaturile vor scadea in toata tara. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Alerta meteo de vreme severa! A fost emisa o noua avertizare de vreme rea! Meteorologii transmit ca, dupa canicula, urmeaza o perioada de instabilitate atmosferica accentuata. Astfel, luni, 24 august, valorile termice vor fi .

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in ultima saptamana de vara

Vara se termina cu temperaturi mai scazute decat cele obisnuite si cu ploi putine in nordul tarii. Toamna vine cu temperaturi obisnuite pentru luna septembrie.

Prognoza METEO. Avertizare de ultim moment de la ANM! Ce se intampla marti, 25 august 2020

Vremea va fi calduroasa duminica, 23 august 2020,in cea mai mare parte a tarii. Luni si marti vremea va continua sase raceascain cea mai mare parte a tarii si va fi in general instabila.

Alerta METEO pentru bucuresteni! Ce se intampla cu vremea azi si maine

Disconfort termic ridicat in Capitala. Termometrele vor ajunge pana la 35 de grade Celsius. Indicele temperatura - umezeala va atinge pragul critic de 80 de unitati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )