Libnet.ro
UNICEF

13:15

Romania, lovita de viscol! ANM a emis un cod galben de ninsori insemnate pentru aproape toata tara (FOTO)

B1 B1,
Romania, lovita de viscol! ANM a emis un cod galben de ninsori insemnate pentru aproape toata tara (FOTO)

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori insemnate cantitativ si viscolite pentru zonele de munte, nordul si centrul tarii. Atentionarea este valabila in intervalul 1 decembrie, ora 17. continuă pe B1

ANM a emis COD GALBEN de viscol in cinci judete din tara! VEZI AICI ZONELE AFECTATE

O atentionare nowcasting Cod galben de viscol a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru cinci judete, valabila pe durata urmatoarelor ore. Potrivit meteorologilor, pana la.

Avertizare cod galben: Ninsori la munte, in nordul si centrul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori pentru nordul si centrul tarii si pentru zonele de munte, precum si de vant si precipitatii mixte in vest, sud si est, fiind posibil sa se produca polei. Avertizarea va intra in vigoare de joi.

Cod galben de ninsori si viscol in judetele Suceava, Neamt, Caras-Severin si Maramures

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminic seara, mai multe avertizari nowcasting cod galben de ninsoare si viscol pentru patru judete din tara, pana la ora 23. 00, anunta Mediafax. Judetele aflate sub incidenta codului galben de ninsori si viscol sunt Suceava, Neamt, Caras-Severin si Maramures.

Cod galben de ninsori si vant puternic in toata tara. Avertizarea e valabila vineri si sambata

Meteorologii au emis un Cod galben de ninsori si vant puternic la nivelul intregii tari. Avertizarea este valabila de vineri dimineata pana sambata la ora 02.

Cod galben de ninsori. Prima zi a lunii decembrie instaleaza iarna in nordul judetului Arges

Incepand de joi, 1 decembrie, de la ora 17. 00, pana vineri, 2 decembrie, la ora 08. 00, va intra in vigoare un cod galben de ninsori. Printre zonele afectate se afla si nordul judetului Arges.

Meteo: Cod galben de ceata, viscol si ninsori in Oltenia, Moldova si Transilvania, in urmatoarele ore

Mai multe atentionari de cod galben de ceata, viscol si ninsori vor fi in vigoare, in urmatoarele ore, in judete din Oltenia, Moldova si Transilvania, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ANM a emis o avertizare de Cod galben de ceata si polei in cinci judete din Muntenia, pana la 10:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o avertizare nowcasting de Cod Galben de ceata si polei, valabila pe durata urmatoarelor doua ore, in cinci judete din Muntenia.

Cod galben de viscol in cinci judete din Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de viscol, valabila pe durata urmatoarelor ore, in cinci judete din regiunea Munteniei.

Avertisment ANM: Cod galben de vant, ninsoare si polei, la nivelul intregii tari, pentru vineri si sambata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o atentionare Cod galben de vant puternic, ninsoare si polei, valabila la nivelul intregii tari, de vineri dimineata pana sambata, la ora 2:00.

Avertizare ANM: Cod galben de ceata in 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru 11 judete, in care vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri, scrie News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )