Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania, la o luna de la tragedia din Clubul Colectiv

Adevărul Adevărul,
Romania, la o luna de la tragedia din Clubul Colectiv

Prima luna de la incendiul din Clubul Colectiv s-ar putea rezuma in felul urmator: 60 de vieti curmate, zeci de raniti, dintre care unii inca sunt internati in stare critica, demisii si demiteri la varf, proteste de amploare, caderea unui guvern si instalarea altuia. continuă pe Adevărul

BILANT Patru saptamani de la tragedia din clubul Colectiv: 60 de vieti curmate, proteste in strada si demisii la varf

La patru saptamani de la tragedia din Clubul Colectiv, cea mai mare din ultimii 25 de ani, 60 de persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci inca se zbat intre viata si moarte in spitale din tara si din strainatate. intre timp, protestele din strada au adus la conducerea tarii un nou guvern, ancheta penala este in plina desfasurare iar capetele celor din sistem abia ce au inceput sa cada.

O luna de la tragedia din Club Colectiv. Concert caritabil in Ramnicu Valcea, pentru ajutorarea victimelor incendiului

Concertul va avea loc luni, 30 noiembrie, la Sala Sporturilor Traian, din Ramnicu Valcea. Toti banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati familiilor victimelor de la Colectiv.

Astazi se implinesc 30 de zile de la tragedia din Colectiv

Dupa o luna de la tragicul incendiu din Clubul Colectiv, din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in spitalele din Bucuresti sunt internate 37 de victime, dintre care 6 pacienti sunt in stare critica, iar 60 de persoane si-au pierdut viata, scrie Realitatea. net.

Ave Maria, omagiul adus victimelor din clubul Colectiv, la concertul tenorului Jose Carreras din Bucuresti

Jose Carreras a sustinut, joi, ultimul sau concert la Bucuresti, iar publicul roman nu s-a sfiit sa-si arate admiratia fata de celebrul tenor, unul dintre momentele cu mare incarcatura emotionala ale serii fiind interpretarea piesei Ave Maria, pe care artistul a dedicat-o victimelor din Colectiv, potrivit Mediafax.

Casa Regala nu uita tragedia din clubul Colectiv

La patru saptamani de la tragedia din Colectiv, principesa Margareta si princepele Radu au venit din nou sa puna flori si lumanari in fata clubului. Fiica regelui Mihai a adus o icoana veche, pe.

Artificiile care au incendiat clubul Colectiv NU aveau voie sa fie folosite in interior

Artificiile folosite la concertul Goodbye to Gravity, care au incendiat clubul Colectiv la data de 30 octombrie, erau destinate sa fie folosite doar in spatiu deschis.

Corespondenta speciala: Cum arata un spital de dimensiunile unui mic oras. Peste 8.000 de oameni lucreaza aici

A trecut o luna de la tragedia din clubul Colectiv. Douazeci si sapte de tineri au ars de vii, iar alti treizeci si trei si-au pierdut viata in zilele urmatoare. Suntem mai putini cu 60, iar Romani.

Parchetul General cere inca 30 de zile de arest pentru patronii de la clubul Colectiv

Cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - vor fi dusi astazi la sediul Judecatoriei sectorului 4, unde magistratii vor analiza cererea Parchetului General de prelungire a arestului preventiv pe numele acestora cu inca 30 de zile.

VIDEO: Principesa Margareta, omagiu la clubul Colectiv

Familia Regala a Romaniei a adus un omagiu victimelor din Colectiv. Astfel, Principesa Margareta a depus, sambata, in fata cladirii clubului o icoana care a apartinut mamei sale, Regina Ana.

Patronii de la clubul Colectiv vor fi plasati in arest la domiciliu

Judecatoria Sectorului 4 a respins astazi cererea procurorilor de la Parchetul General de prelungire a arestului preventiv pentru cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu, urmand ca acestia sa fie plasati in arest la domiciliu, transmit surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )