Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul General cere inca 30 de zile de arest pentru patronii de la clubul Colectiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parchetul General cere inca 30 de zile de arest pentru patronii de la clubul Colectiv

Cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - vor fi dusi astazi la sediul Judecatoriei sectorului 4, unde magistratii vor analiza cererea Parchetului General de prelungire a arestului preventiv pe numele acestora cu inca 30 de zile. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, prezenta la audierea procurorului Cristian Lazar, propus pentru o functie de conducere in Parchetul General

Noul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, participa marti la sedinta Sectiei pentru procurori a CSM in care este audiat Cristian Lazar, propus pentru procuror sef adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul General. La sedinta participa si procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu.

Instanta decide ca patronii de la clubul Colectiv sa stea in arest la domiciliu; decizia nu este definitiva

Judecatoria Sectorului 5 a respins vineri cererea procurorilor de la Parchetul General de prelungire a arestului preventiv pentru cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu, urmand ca acestia sa fie plasati in arest la domiciliu, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva, iar Parchetul poate face contestatie.

Patronii Clubului Colectiv, audiati la Parchetul General. Procurorii extind urmarirea penala

Cei trei actionari si administratori ai Clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - au fost adusi marti dimineata la sediul Parchetului General, pentru a fi audiati in dosarul in care sunt acuzati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )