Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania si Marea Britanie au fost tarile cu cele mai multe computere afectate de un nou atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Hotnews Hotnews,
 Romania si Marea Britanie au fost tarile cu cele mai multe computere afectate de un nou atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Yahoo! a fost victima unui atac informatic timp de mai multe zile la finalul lui 2013 si inceputul acestui an, iar ca urmare sute de mii de useri care au intrat pe site ar fi fost expusi unor virusi, cele mai multe computere afectate fiind in Romania, Marea Britanie si Franta, arata datele companiei olandeze Fox IT. Hackerii au profitat de vulnerabilitati din serverele de advertising ale Yahoo! si atacul a incetat, insa a avut o motivatie financiara si ridica un semnal de alarma si asupra limbajului Java, scrie Washington Post. continuă pe Hotnews

Romania, una dintre cele mai afectate tari de un atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Un atac de tip malware a infectat serverul Yahoo! pentru publicitate in ultimele zile, iar tarile cele mai afectate de acest atac aparent motivat financiar sunt Romania, Marea Britanie si Franta, potrivit unei.

Pretul locuintelor din Marea Britanie, la un nou maxim: cea mai mare crestere din ultimii 8 ani

Preturile locuintelor din Marea Britanie au inregistrat anul trecut o crestere de 8,4%, cea mai mare dupa 2006, sustinute de intensificarea peste asteptarile analistilor a operatiunilor de creditare a achizitiilor imobiliare, relateaza Bloomberg,.

Poporul roman, unul dintre cele mai bolnave popoare din UE. Vedeti lista celor mai periculosi aditivi alimentari

Romanii au mancat milioane de cozonaci si au baut zeci de milioane de litri de vin de Craciun si Revelion. Marea majoritate au facut cumparaturile fara sa citeasca etichetele si sa vada pe ce dau, de.

Marea Britanie, lovita de furtuni violente si inundatii cum nu a mai vazut in ultimii 20 de ani

Marea Britanie este afectata de cele mai violente furtuni din ultimii 20 de ani, au avertizat meteorologii, dupa ce Agentia de Mediu a emis 97 de avertismente de inundatii in Anglia si in Tara Galilor, in timp ce alte 244 de zone sunt in alerta de inundatii.

Invazia romaneasca in Marea Britanie nu a mai avut loc.

Temuta invazie romaneasca in Marea Britanie nu a avut loc, recunoaste presa britanica. Politicienii de dreapta si presa au avertizat ca prima zi a noului an va aduce hoarde de imigranti romani si bulgari, The Guardian conchide ca afluxul asteptat nu a avut loc. Nu au fost curse suplimentare nici de autocare, nici de avioane dinspre Bucuresti si Sofia, informeaza Mediafax. Secretarul de stat pentru Imigratie, Mark Harper, a afirmat ca declaratiile privind un aflux de imigranti sunt exagerate.

Ai intrat pe Yahoo zilele astea? Ai putea fi infectat. Romania, printre tarile cele mai afectate de un atac malware periculos

Doua firme de securitate au anuntat ca serverele de publicitate ale gigantului Yahoo au distribuit virusi catorva sute de mii de utilizatori, pe parcursul ultimelor zile.

One Direction, Emeli Sande si Michael Buble detin cele mai bine vandute albume ale anului 2013 in UK! Vezi aici ce artisti au mai prins un loc in top 40!

Ca la fiecare sfarsit de an, Marea Britanie si Statele Unite trag linie si realizeaza topul celor mai bine vandute.

Marea Britanie: Imigranti romani, arestati la doua zile de la anularea restrictiilor pe piata muncii

Mai multi romani, inclusiv o femeie, sositi in Marea Britanie pentru ingrijiri medicale gratuite, au fost arestati, vineri, la Londra, la doua zile dupa ridicarea restrictiilor impuse pe piata muncii. Aproximat.

Daily Mail: Vamesii maghiari cer mita romanilor care vor sa ajunga in Marea Britanie

Publicatia britanica The Daily Mail pare sa mai renunte la critica dura a imigrantilor romani care doresc sa ajunga in Albion, prezentand de curand un articol despre conditiile pe care acestia sunt nevoiti sa le suporte in autocarele ce au ca destinatie Marea Britanie.

Invazia imigrantilor romani in Marea Britanie: un singur muncitor a aterizat in Regat pe 1 ianuarie

Presa britanica a preconizat un aflux major de bulgari si romani, dar se pare ca a gasit doar unul singur, si anume Victor Spirescu, care a venit pe 1 ianuarie sa munceasca in Marea Britanie si care a devenit intre timp o adevarata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )