Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania, printre statele cu cele mai multe procese de incalcare a drepturilor omului

Adevărul Adevărul,
Romania, printre statele cu cele mai multe procese de incalcare a drepturilor omului

Romania se regaseste in topul statelor cu cele mai multe procese privind incalcarea drepturilor omului, reiese dintr-un raport publicat astazi de Comisia Europeana pentru Eficienta Justitiei. continuă pe Adevărul

Cel putin un SUV se fura, in fiecare zi, in Bucuresti. Cele mai multe masini se fura toamna

Multi posesori de autoturisme renunta la activarea sitemelor de alarmare dupa cateva luni de la achizitionarea masinii, de gura vecinilor dau de teama sa nu le sparga parbrizele cei deranjati de sunetul enervant. Iau aceasta decizie mai ales daca zona in care parcheaza pare linistita, iar pe acolo nu se perinda foarte des persoane suspecte. Anul trecut aproape 500 de autoturisme au fost furate in Bucuresti, cele mai multe fiind sustrase in toamna.

Televizorul, drogul romanilor: stam cele mai multe ore pe zi in fata micului ecran

Pentru al doilea an cosecutiv, romanii sunt pe primul loc in lume la timpul petrecut in fata televizorului, potrivit unui studiu. Ne uitam la televizor, in medie, 340 de minute pe zi, mai mult decat orice alta natie.

Romania, printre statele reticente in combaterea rasismului antiromi, acuza Forumul European al Romilor si Nomazilor

Mai multe state europene, inclusiv Romania, sunt reticente in combaterea rasismului antiromi sau in adoptarea de masuri pentru imbunatatirea situatiei acestei comunitati, acuza Forumul European al Romilor si Nomazilor FERV), o organizatie cu care Consiliul Europei are un acord de parteneriat.

Perchezitii in patru judete, joi dimineata. Mai multe persoane, banuite de evaziune fiscala de 100.000 de euro

41 de perchezitii domiciliare au fost efectuate, joi dimineata, de politisti, in judetele Mures, Bistrita-Nasaud si Cluj, unde mai multe persoane sunt banuite de comiterea de infractiuni de evaziune fiscala cu produse accizabile. De asemenea, sunt perchezitii si la Constanta care vizeaza 80 de firme, printre suspecti fiind si un om de afaceri care ar fi sponsorizat campania lui Nicusor Constantinescu.

Cele mai interesante 11 berarii din lume

Cu prilejul sarbatorii mondiale a berii, Oktoberfest, va invitam sa faceti o calatorie, fie ea si numai virtuala, printre cele mai interesante berarii din lume: unele sunt la capatul lumii, altele se afla manastiri, iar altele uimesc prin metodele mai putin conventionale de obtinere a berii.

Mai multe state europene, inclusiv Romania, sunt reticente in combaterea rasismului antiromi

Mai multe state europene, inclusiv Romania, sunt reticente in combaterea rasismului antiromi sau in adoptarea de masuri pentru imbunatatirea situatiei acestei comunitati, acuza Forumul European al Romilor.

Cele mai periculoase 4 minciuni la care sa renunti

De multe ori ne mintim singuri, ca sa putem trece mai usor peste unele probleme. Chiar daca par nevinovate, aceste minciuni sunt foarte periculoase si ar trebui sa renunti la ele. Iata cele mai periculoase 4.

Care sunt cele mai frumoase carti din Romania, din punct de vedere al graficii

Volumul Serii. Multipli. Realisme. , de Nicu Ilfoveanu, a castigat premiul I la concursul national de design de carte Cele mai frumoase carti din Romania, laureatii editiei din 2014 fiind anuntati luni seara, la gala de premiere care a avut loc la UNAgaleria din Bucuresti.

Metoda accidentul goleste tot mai multe buzunare in Galati

Metoda accidentul goleste tot mai multe buzunare in Galati. O suta de la inceputul anului, spun statisticile politistilor. Reteaua infractionala este complexa, iar capii se ascund in spatele.

Cadouri de la autoritati: Patru toalete si mai multe tomberoane pentru gunoi pentru rromii din Ponorata

Un numar de patru toalete si mai multe tomberoane pentru colectarea gunoiului vor ajunge in perioada urmatoare in comunitatea de rromi de la Ponorata, cea mai saraca comunitate din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )