Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romania a semnat 13 acorduri cu China. Ponta: imi doresc ca tara noastra sa fie cel mai bun prieten al Chinei in UE

B1 B1,
Romania a semnat 13 acorduri cu China. Ponta: imi doresc ca tara noastra sa fie cel mai bun prieten al Chinei in UE

Romania si China au semnat, luni, 13 acorduri de colaborare in diferite domenii, printre care pentru infiintarea in comun a unui parc tehnologic si reluarea exportului de bovine pentru reproductie si carne de. continuă pe B1

Romania a semnat 13 acorduri cu China. Ponta: imi doresc ca tara noastra sa fie cel mai bun prieten al Chinei in UE (VIDEO)

Romania si China au semnat, luni, 13 acorduri de colaborare in diferite domenii, printre care pentru infiintarea in comun a unui parc tehnologic si reluarea exportului de bovine pentru reproductie si carne de.

Romania a semnat mai multe acorduri cu China. Ponta: Este o oportunitate uriasa pentru tara

Romania si China au semnat, luni, acorduri de colaborare pentru infiintarea in comun a unui parc tehnologic si reluarea exportului de bovine pentru reproductie si carne de porc catre China. De asemenea, a.

Dragnea: s-au semnat patru acorduri cu Irakul.

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a intalnit vineri cu premierul Irakului. Dragnea a spus ca s-au semnat patru acorduri importante cu Irakul, un punct de plecare important pentru relatiile dinte cele doua tari. De asemenea, s-au semnat trei acorduri sectoriale, a mai spus Liviu Dragnea. Acordurile vor permite ca in Romania sa inceapa sa vina investitii din Irak. Stire in curs de actualizare.

Tara noastra si Irak au semnat patru acorduri de cooperare

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea si viceprim-ministrul Republicii Irak, Saleh Mohamed al Mutlaq, au semnat astazi, la Palatul Victoria, Memorandumul de intelegere intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Irak privind cooperarea in domeniile dezvoltare regionala si administratie publica, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )