Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania trebuie sa iasa din cercul vicios al politicilor economice prociclice

Hotnews Hotnews,
 Romania trebuie sa iasa din cercul vicios al politicilor economice prociclice

Dupa 1990, in Romania, politicile economice au fost aproape permanent prociclice, neindeplinindu-si rolul de stabilizare a ciclului economic, dimpotriva, au destabilizat economia accentuand dezechilibrele economice, a caror corectie ulterioara s-a facut cu costuri foarte mari pentru societate. Pro-ciclicitatea este o trasatura istorica a politicilor economice romanesti si ) problema este epuizarea stimulentelor fiscale pentru momentul in care am putea avea nevoie de acestea. Politicile pro-ciclice stimuleaza peste potential cresterea, riscand o amploare mai mare a unei eventuale recesiuni. continuă pe Hotnews

Romania, amenda colosala din cauza lui Liviu Dragnea. Ce a decis Comisia Europeana

Romania inca mai are de suferit dupa perioada Dragnea. O amenda colosala revine statului, in urma a ceea ce a facut fostul presedinte PSD. Ce decizie a luat Comisia Europeana? Romania, amenda colosala din cauza lui Dragnea Mostenirea lui Dragnea pentru Romania deznadejde si o amenda de 3 milioane de euro. Comisia Europeana obliga .

Se schimba banii in Romania. Trebuie sa stii asta chiar acum

Romania spera de ani buni ca va trece la euro. Chiar si denominarea din 2005 are ca fundament acest demers. Si acum suntem mai aproape ca niciodata de acest moment. Mugur Isarescu,.

Daniel Funeriu: Victor Ponta e hot cu acte. Furtul intelectual a nenorocit milioane de copii Emilia Sercan: Liderul Pro Romania trebuie sa-si piarda calitatea de avocat (VIDEO)

Curtea Suprema a respins marti, definitiv, cererea prin care fostul premier Victor Ponta solicita anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de doctor, in anul 2016. Astfel, liderul Pro Romania.

Cea mai frumoasa sportiva din Romania. Imagini superbe din vacanta

Romania este recunoscuta pentru femeile deosebit de frumoase, acestea fiind apreciate peste tot in lume, daca mai pui la socoteala ca sunt si imaginea noastra in anumite competitii, atunci succesul este garantat. Cea mai frumoasa sportiva din Romania Printre frumusetile Romaniei se afla si o tanara componeta a lotului national de tenis de masa. Este .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )